Ganska happü ^^

HEEJ PÅ ER!! Först dårå så måste jag berätta hur det gick på det nationella i matten, alltså jag tyckte tusan att B-delen var lättare än A haha för jag har glömt massa hur man räknar ut vissa saker o så men så pratades det lite om uppgifterna efteråt och det gick nog ganska så bra på den delen med, alltså första sidan va ju lätt men aahh ni fattar xD den gick halvbra men B-delen gick asbra tyckte jag iaf, det är säkert fel mohaha xD men låt oss inte hoppas det (a) Hur gick det för er?

Yes sen hade vi fysikprov efter musiken och det gick JÄTTEBRAAA :D :D iih värsta glad jag är, liksom fysik är inget jag är sådär jätteintresserad av men just det vi har läst om nu satte sig i min hjärna tillslut och jag tyckte det var kul ^^ och jag svarade på allt. Whihihi!! Fast jag undrar hur det är med Ida... :/ <3

ÅH sen måste jag bara berätta om när vi va på Viberga och handlade med Kerstin xD hahaha. Alltså vi ska ju ha föräldramiddag imorron för o tjäna in pengar till klassresan. Så frågade hon mig om jag kunde följa med och sen kom Anna och Maria oxå :) haha det var askul. Liksom vi var tvungna att typ beräkna allt hur mkt vi skulle ha lr ne fresten det var redan uträknat men vi var tvungna att kolla priset och hur mkt det var i varje och sådär. But it was fun. Haha åh jag skulle tagit kort när Maria och Anna fäktades med gurkorna, DAMN! xD Sen köpte vi 7st burkar med turkisk yoghurt haha! men iaf det var kul så nu har vi varit jätteduktiga och sen efter vi lagt in allt i hemkunskapssalen så fick jag skjuts av Kerstin hem, haha det typ åskade här :| och var jättemörkt på himlen så tur det ^^. Jo en grej till när vi kom till skolan då så när vi skulle parkera utanför dörrarna så skulle hon vända bilen för att "baken" skulle hamna åt rätt håll hahaha mm o jag ba "Men om du kör sådär..lr om du tar baken o frammen lr frammen i baken" HAHAHAHHA oj va vi garvade, vadååå 8-) gaaah alltid ska jag säga nått roligt men det roligaste var att Kerstin typ asgarva xD haha, o Maria som vanligt, herregud hennes skratt är såå smittande! OJ va långt det blev men jaa och tack alla ni söta som kommenterar min blogg :) kul kul!

PUSSpussKramopuss xD

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha, fränt att handla med Kerstin. Det är ine alla som får åka och handla med sin klassföreståndare xD
Det haglade oxå :O Här iaf

2007-04-19 @ 18:12:03
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Rebboo

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D <3

2007-04-19 @ 18:37:44
URL: http://rebboo.blogg.se
Postat av: Jessica

JAG ÄLSKAR DIG MED!!! Som sagt .. Du är så bäst Chrissy (L)

2007-04-19 @ 19:46:30
URL: http://mickstativ.blogg.se
Postat av: Madeleine

Jag fattade det som att det var Simon, stod med ryggen emot. Men det var han som sa förlåt sen iaf..
Vilka meningar? Franska lr? Skönare (mysigare) med rast juh! xD

2007-04-19 @ 20:02:54
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Jessica

Haha min med, jag har faktist en skiva med henne (A) xD Ingenting och skryta med, men lixom, aa xD

2007-04-19 @ 20:46:40
URL: http://mickstativ.blogg.se
Postat av: Jessica

TREEE :O :O OJ OJ OJ Chrissy .. det där trodde jag inte om dig, hahahaha xD Va kuL! xD Har du den med oopps I did it again? xD DEN har jag =D ööhm, okej. Jga ska sluta nämna det där nu xD HAHA

2007-04-19 @ 20:55:48
URL: http://mickstativ.blogg.se
Postat av: Madeleine

jävla kommentarer till å inte komma fram -.- Men iaf så uppfattade jag det som att det var Simon som var skyldig till mackgrejen, men jag stod med ryggen emot så vet inte riktigt, men det var iaf han som sa förlåt sen.
Var det 25 ord etc du gjorde?

2007-04-19 @ 21:00:02
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Malin

Gillar dina solisar på profilbilden..!

2007-04-19 @ 21:00:39
URL: http://justmoi.blogg.se
Postat av: Madeleine

men suck kommentaren syntes ju visst! jävla blogg.se!

2007-04-19 @ 21:05:47
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Madeleine

ja så förjävligt. Duktigt av dig, har med några meningar att fixa till.. så jag får tillbaka mitt MVG!!! *morr*

2007-04-19 @ 21:42:18
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0