My birthday was perfect!

Helt klart! Fick massa fina grejer och så åt vi gott hela tiden. Ja gillar att fylla år :) haha. Jag blev jättenöjd med vardagsmaken, fick med mig lite grejer hem så ska försöka få ihop det till något snyggt imorgon kanske. Söndag vill jag ha som sminkfri dag, typ. Har lite läxor att göra, två prov nästa vecka plus ett litet test i engelskan. Men om man pluggar på flitigt så ska det väl gå bra antar jag.

Det har snöat inatt! Älskar tiden nu på förmiddagen, när solen ligger på och snön bara lyser! Måste gå ut och ta kort tror jag :) Måste även ta tag i mitt rum igen, gjorde iordning lite inför igår men ja, som vanligt så blir det aldrig klart. Det är synd att jag inte kan hålla ordning alltså!

Förut skullle jag följa med mamma och syrran ner till spat för att ta kort därnere och på dem, hehe, nu när jag har kamera får jag lite jobb av mamsen ;) hahaha ne men man kände sig ju lite proffsig.

Det är så logiskt, alla fattar utom du.
(bra skit)

image370
bubbelpoolen

Idag blir jag 17 år!

Åh det är så kul att fylla år!! Igår natt ringde mina små älsklingar och sjöng för mig, sötnosar! Blev jätteglad :) sen fick jag massa andra grattis från folk, tack alla! Imorse väcktes jag av "ja må hon leva". Mamma hade bakat bullar, älskar hennes bullar :D jag fick present av Fiffi (min hund xD hon sjöng förövrigt väldigt fint haha, hon gick upp i falsett och allting ;o) oxå, haha ett par gråglittriga leggins. Assnygga! Fick oxå ett par svarta jeans, en orange och en svart top plus svarta leggins, Rihanna-biljetter!!! :D Så fick jag även mitt bankkort, äntligen säger jag ^^ snart ska vi in till stan, ska använda mitt presentkort på Makeup store. Nice nice, sen träffar jag syrran, hon följer väl med hem o så ska vi fira lite och sådär :)

Pussokram/ Födelsedagsbarnet.. (a)

Jag databeroende?

Haha, det första pappa sa när han väckte mig imorse var att han hade läst en artikel om databeroende ungdomar. Han var så "glad" att han fick bevis för vad han alltid tjatar om -.-' det stod bl.a att ungdomarna blir aggressiva mot sina föräldrar så fort de stör eller frågar någonting som har med deras datasittande o göra.. jag känner inte alls igen mig HOST 8) man går ner sig i skolan och blir osocial, sen var det sämsta man kunde göra var att man lät sitt barn ha datorn på sitt rum, så nu ska vi flytta upp den.. -.-' haha den där artikeln stämde faktiskt läskigt bra, men orkar inte skriva allt, den var en hel sida liksom haha. Fast det farligaste var spelberoende, jag spelar faktiskt inte det här WOW eller åker på lan ;) men men det kan vara bra för mig att dra ner på datasittandet, även om jag har så många o prata med här som jag vill prata med. Laptop var oxå jättedåligt, haha då kan ju folk sitta vid datorn överallt liksom. Juste, han skrev att man blir omedveten om omvärlden, typ 8)

image369

Lång dag

Tisdagar är alltid så långa ;o idag hade jag macka med mig, så det gick relativt bra plus att jag åt massor i maten, chicken nuggets vare :D gott gott! Satt och spanade på en oxå.. HEHE. Jenna fick en bra bild. Whoho! Dansade inget idag heller eftersom att jag är sjuk, men roade mig med min kamera ist, tog massa kort och filmade xD mm lite putt blev jag när jag upptäckte att de skulle ha jazz -.- det är min favvogrej liksom xD haha.

På torsdag äre Rockbjörnen, iiiiiihhh! Can't wait :D Ska åka tunnis själv, men ska ha telefonkontakt med Natalia haha xD tänk om jag skulle hamna typ i Uppsala lr nåt.. okej jag har släkt där men ändå haha. Jag vill ju gärna komma till Hovet då det är där hela galan kommer att sändas ifrån.

Trodde jag fick problem förut, mamma ringde ena gympaläraren och frågade om Romme-resan, jag har tappat bort inbetalningskortet xD hejja mig.. -.-' så ja jag måste skaffa ett nytt men framförallt få reda på siffrorna. EEEEEHHMMM jag vet inte vad jag ska skriva mer men hej jag har studiedag imorgon, chalalala! Det betyder att jag ska sooova :D :D shit vad skönt, måste städa mitt rum *mindre roligt* haha men ja det måste ju göras.

Nu äre snart sängen som gäller.. hoho pyss!
(slänger in en liten bild oxå '-' )
image368
.. ja min spegel är skitig -.-'

Richard Marx - Right Here Waiting

Det här måste vara en av världens absolut bästa låtar. Jag har alltid fått rysningar av den! Man hinner inte komma längre än till pianosolot i början förrens man är helt såld, inte jag iaf, den är så fin! Blir alltid lika gråtfärdig när jag lyssnar på den.


aj min hals!!

det gör så fruktansvärt ont! jag kan inte svälja ordentligt eller hosta för då gör det bajsont!!! ååhh och det går aldrig över :( jag dör, jag orkar inte, jag har druckit hur mkt te och honung och ätit hur mkt glass somhelst men inget hjälper :( :( :( dessutom hade jag feber igår.. KUL, inte. Jag har legat och sovit dag ut och dag in men det går inte över, jag blir seriöst galen!!!

BAAAAAAAJS JAG KAN INTE PRATA OCH INTE SJUNGA, det är katastroooooooof, fewotu2946ojtmkgmksmgäktaäprla....

BouncE summercamp 08?

Det skulle vara så himla kul!! Jag, Sassa, Natalia och Carro? Ska kanske dra på BouncE summercamp i sommar :D ååh.. men jag vet inte om jag ska gå nybörjare eller nåt annat. Värsta svårt val. Man vet ju inte hur svårt det är men man kunde se danser från förra året. Hum tål att tänkas på. Så finns det säkert inga platser kvar -.- men sådan tur brukar ju jag ha :p

Har sovmorgon till 09.40 imorgon :D waaaah!! Vår engelskalärare skulle någonstans så hejhej sooova :'D

Höhö just nu dricker jag TEEEE, har så jäkla ont i halsen :(

Godnatt foks.

Tappat rösten

Imorse så hade vi EOS (estetisk orientering) och den här gången var det dags att byta, så vi hade musik idag! Var ganska så sorgligt att jag hade tappat rösten, vaknade imorse av halsont och sen på bussen var jag helt hes. När vi skulle sjunga så gick det inte alls ;o fy vad arg jag blev, fick inte fram en ton.. -.- speciellt inte när det var lite högre toner. Annars har väl den här dagen flytit på som vanligt, men historian är lite seg faktiskt, nepp jag gillar inte 1tim&20minuters-lektioner :p ännu mindre kulturhistorialektionerna som är tio minuter längre men den slapp vi idag, pga att det var information om IV-valen today på eftermiddagen. Whöhöew.

Klockan 17.20 ska jag ner på pianolektion sen har jag sång 17.45, får se hur det går idag xD attans.
Jaa men nu borde jag faktiskt läsa på om den amerikanska revolutionen, ska redovisa den på fredag. Behöver inte skriva någonting den här gången, skönt. Sen kan jag ju meddela att mina nya skor inte är världens skönaste att gå i en hel dag. Tror jag har fått en blåsa på stortån haha, men ser ingen, det gör bara ont -.- ja men visst.. vill du vara fin så får du lida pin? haha.

Mysdag i Sthlm med Rebbo&Natalia!

I Söndags åkte jag med mina föräldrar till Stockholm, de skulle på mässa i Sollentuna. Natalia kom dit och sen åkte vi in till stan :) kollade massa affärer, senare sen så kom Rebbo och vi kände inte igen henne först haha, värsta blondinen har hon blivit ;) vi gick för att äta, dock inte Rebbo, hon hade svårt för att bestämma sig. Jao sen åkte vi buss till ja vad heter det? Normalmstorg? Haha men iaf typ där NK ligger.. gick och letade skor och till slut så körde vi på erbjudandet "köp tre betala för två", dessutom köpte vi likadana skor oxå. ^^ Därefter fikade vi på Wayne's, eller det enda jag utnyttjade därinne var toaletten xD Efter det följde dem mig tillbaka till Sollentuna och de stannade kvar en stund på mässan :)
Tack för en helrolig dag tjejer! Ni knäcker <3

Måste bara tillägga en sak.. haha jag plankade 2 ggr. *vissel* hahaha.

jag blir tokig!

nu får bilddagboken faktiskt ta och bli friskt igen, jag är helt beroende av den sidan! hahaha.

ikväll är det premiär för årets Let's dance, ska bli kul att se :) ja det är väl det som kommer hända ikväll haha, juste jag fick mer färg nu :D så jag kan måla färdigt den andra väggen.

fett läskigt

jag gick och la mig förut för att jag tyckte det var kallt o så ba vaknade jag nu :o jag hatar när jag somnar på kvällen och sover några timmar ;o gick och la mig typ 6 tror jag..
jag var tydligen trött. haha idag hade vi balett och det var jättekul! xD man kände sig så graciös sååå ^^

nu ska jag äta! skulle bara skriva det där 8) öh .. haha

I'm saying oh oh oh..tralala

Min kamera funkar igen!!!! Vet ni vad som var felet? haha mamma hade inte sagt till mig att det ena batteriparet inte var laddningsbara batteri, så liksom jag försötrde nästan laddaren eftersom jag laddade dem där i oxå xD det var därför det blev såntdär vitt gojs :P fast de hade tydligen inte sagt det till mamma, jag undrade liksom varför batterierna inte så likadana ut, de måste ju vara skillnad på vanliga och laddningsbara så att men vet. Men som sagt, den lever igen :D

Ser lite på Grammis nu, men alltså jag tycker det är jobbigt att det bara är samma artister/band som är nominerade hela tiden :P Amandas nya låt tyckte jag inte alls om, haha.

Nu ska jag kila iväg in i duschen, imorgon börjar vi förhoppningsvis med balett, jag fick mina balettskor igår, perfekt tajming ;)

hejdå gulligulls.

Dubbeldäckaren

Whiho!! Vi fick åka dubbeldäckaren hem idag :D askul haha. Jag blev dock arg på en passagerare i sätet brevid mig och Maria, jag såg när hon la en brödbit i en håla som INTE var tänkt som något att slänga skräp i. Haha och eftersom jag tyckte det var så synd att någon skulle förstöra den fina bussen, okej förstöra o förstöra men ändå, man får ta reda på sin egen skit?! Usch så vi kastade den innan vi gick av *stolt* Var påväg att säga till henne haha men Maria tyckte jag var för pinsam då så jag höll mina ord inne..

Nog om det! Nu är mina föräldrar inne i stan på föräldramöte. Hoppas det blir något vettigt över det. Snart får dem ta tag i vårat program annars blir jag såhäääär arg! *visar med händerna* Iaf, på svenskan så fick vi reda på vad vi skulle jobba med nu på vårterminen och innan sa jag till Anna att om det var något med muntlig skit så skulle jag dö, o gissa, det var det värsta av allt, han kallade det för "muntlig framställning" då ska man stå ensam och prata om ett ämne inför en hel klass, jag har fobi mot sånt, jag lovar. -.- men man överlever väl det oxå typ.. xP

JA MEN NU SKA JAG DRA TILLBAKA LITE MÖBLER SÅ ATT DET BLIR BÄTTRE ORDNING HÄRA VA.. jag är duktig!

hejdå!

dagens låt:
Alannah Myles - Black Velvet

Första skoldagen efter lovet

Var bra, haha fast lite jobbig kanske pga av att vi både hade dans och gympa. Annars så var det bara en lektion, matte. Kom hem för lite mer än en timme sen. Har ätit och sådär! Ska försöka komma igång med målandet igen så att det blir klart. Iaf ena långsidan. Då kan jag ställa tillbaka några möbler. Måste säga att jag är nöjd med hur det vita blev, hade nog tröttnat lite på det ljuslila, det var alldeles för mkt färger här inne haha. Fast å andra sidan var det jättesnyggt, men jag behöver lite förnyelse känner jag.
Sen är det väldigt dammigt på vissa ställen oxå, höhö Christine städar inte alltför ofta 8) skärpning där va!
Så jaa, jag har egentligen inte tid att sitta o skriva här, men ville bara höra av mig liksom. Om det är någon som läser min blogg som längtar efter ett nytt inlägg, hahaha inte för att det här var speciellt kul men ÄNDÅ!

Hum.. kanske ska berätta om mitt lilla missöde igår oxå, först och främst hamnade jag med hälen i målarfärgen, hur kan det komma sig? Jo jag är väldigt klantig av mig, haha det kan nog många konstatera :p Sen när jag skulle dammsuga så råkade jag få in en kork i slangen så nu går inte den att använda. Jag är bra, jag vet :) haha!

Jag önskar er en trivsam kväll eller nåt xD herrå!

ojoj

haha alltså det är ju nästan skrattretande, när dem väl hade kommit hem med färgen så var den ljuslila! haha jag ska ju måla om till vitt från ljuslila, det måste varit en konstig man som jobbade där som kunde blanda så fel 8) eller så är han väl färgblind. jag skulle ha något som hette "brutet vitt", alltså inte kritvitt :p

klant

jag är vääärldens klantigaste.. -.-' haha! jag skulle dammsuga upp massa barr som hamnat på golvet, sen ba drar jag åt sminkbordets håll, så ligger det en kork på golvet så ba sugs den in och nu sitter den där..!! jag går mig inte alls själv på nerverna, nejdå 8) får hoppas att den andra dammsugaren funkar bara annars blir jag från vettet ilsken alltså!

haha, yeah mamma ska iaf köpa färg nu, så snart får jag väl äntligen sätta igång :D
imorgon är det skola ;o jag vill gärna ha lite längre lov. orkar inte redan liksom :p

nu ska jag äta spagetti och köttbullar! xD

Balettshoes

Mamma ringde förut och kollade upp vad som hade hänt med min beställning som jag gjorde på ett par balettskor för sisådär någon månad sen!! Två månader tillochmed :p dålig stil. Skorna fanns tydligen inte men de hade ett par nästan helt likadana som vi köpte :) känns bra, eftersom att vi ska börja med balett efter lovet.

Ikväll ska jag följa med my parents till någon bröllopsfest eller vad det kallas xD var inte med förut när vigseln var men.. ska bli kul att få se brudgummen ;) moha!

Jag har godis! *lipar* nanana.

5/1-08

HEY! I've been feeling kind of lonely since you left, working through the struggle, the pain within my chest aiie, but I don't now what it is! Haha lyssnar på den (a), nu kan man knappt välja på min musikspelare, om man trycker på en låt så ba byter den till en annan av sig självt -.-

Mamma har inte köpt färg än så jag har inte kommit igång med att måla.. blö, jag blir uttråkad! Måste gå ut med hunden min oxå. Leka i snön ^^ haha. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, kände bara för att blogga, hahaha. Så onödigt :p. Jag har verkligen stökigt i mitt rum, AGAIN! Det är jättesvårt att städa mitt rum för jag har ingenstans att lägga min saker 8) haha, allt är liksom redan fullt.

Min kamera e helt weirdo! Får gå in o klaga på Lagers sen. Det här blev ju hur ovettigt somhelst, men jag har tråkigt!
Imorse så gick vi upp och rensade lite grejer som mamma tog med upp på soptippen, känns ju skönt att bli av med lite iaf. Ne men hörni, jag får väl ta och städa, det blir tusan aldrig klart och orka att jag måste tejpa två väggar till -.-

Hejs.

19 dagar kvar till Rockbjörnen.
21 dagar kvar till min födelsedag!

Förändringar

Fick ett otroligt sug efter att göra om lite i rummet, så igår köpte jag en svart ram (ska köpa en till sen när pengarna räcker till) och satte mina autografer lite fint där i. Var trött på att alla satt på väggen lite huller om buller liksom. Nu blir det mera ordning, snyggt blev det iaf! Sen så fick jag för mig att jag inte ville ha ett hellila rum, så därför ska jag måla alla väggar förutom min mörklila fondvägg vita! Kommer bli asfräscht :) så den senaste tiden har gått åt till att tejpa kanterna på väggarna och plocka ordning i rummet. Jag bokstavligen ÄLSKAR att göra om rummet lite då och då ^^ de är så kul, med materiella förändringar ^^

Idag har jag även klippt mig, ännu en förändring! Färgade håret mörkare oxå, blev jättenöjd faktiskt! :)
Ne.. jag får nog ta o kila igen, min rygg pallar inte att sitta här så länge, skulle vilja ha en sådan där skön mjuk stol med långt ryggstöd, haha men det lär väl aldrig hända, tur är väl det så att man inte fastnar här xD haha.

117812-367

<3

Nytt år, nya tag!

Då var 2007 över.. lite sorgligt, eller vänta, vadå sorgligt? Klart det är trist att behöva lämna ett så roligt år men nu kommer det ett nytt med nya äventyr och utmaningar! Det är ju faktiskt bara siffrorna som ändrar sig, ingen större skillnad. Jag vet inte vart jag ska börja någonstans om jag ska sammanfatta det här året. Det är ju så himla mkt men jag ska nog försöka få ner någonting iaf..

Januari - Det började i Sälen, åkte hem någon gång efter nyår, sen stannade jag hos Lisa på hemvägen och där var Jessica oxå! Det var första gången jag var hemma hos Lisa och det var liksom hur kul somhelst!!! Saknar det. Jao sedan så var det Rockbjörnen den 11/1, askul, verkligen! Okej det var svinkallt! haha men därinne var det drag, synd att han inte vann ngt bara, men iår ska det bli ändring på det ;) Den 26e var det min födelsedag, 16 bast, inte klokt ^^ inte många dagar kvar nu tills jag blir 17 :O helt sjukt vad tiden går fort!

Februari - Jag åkte till Rebbo den 10e för mamma och dem skulle på mässa tror jag. Tror tillochmed att det var första gången jag var hos henne. Japp det var det! Hade så kul, hon är såå bäst. Man kan inte ha annat än kul när man är hos henne. She really rocks!

Mars - Var på Shakira :D tror att vi åkte till Sälen oxå.

April - Var i fjällen igen om jag inte blandar ihop nåt xD men jaa, den här månaden var det inte så mkt heller av vad jag kan minnas.

Maj - Klassresa till Åland var det som gällde nu! En jätterolig resa måste jag säga, och första gången jag var på Åland dessutom :p Den här månaden åkte jag även till Stockholm och gick på RixFm festival med tjejorna, <3 sov hos bästaste Rebbo.

Juni - 6/6 kom de flesta till Norrköping, såg på en viss pöjk ;) alltid lika kul att träffa alla liksom, sommaren hade börjat, snart sommarlov. Allt var lovely ^^

Juli - Träffa massa flicks, gå på massa rixspelningar, kommer inte ihåg vilka som var här men iaf Örebro. Det var bra!! 7/7 var det sommarkrysset o shit vad det regnade :O haha men kul var det iaf, träffade Natalia för första gången tror jag, iih ;'D Vi ägde på dansen till Magnus Carlssons "I'm gonna live forever" haha. 27/7, träffade honom, en av de absolut bästa gångerna. Vibbe följde med mig hem!

Augusti - Åkte på roadtripp med familjen :) besökte massa trevliga ställen! När jag kom hem blev det Rix i Norrköping, Lisa&jessica hälsade på hemma hos mig <3 jag och Lisa hade lite kul i poolen hahaha xD Sen hade jag poolparty med tjejorna här hemma oxå! Trevligt trevligt! Började gymnasiet på danslinjen, det är så kul och min klass är great!

September - Åkte till Rebbo ännu en gång :)

Oktober - p3 live session, helt otroligt mysigt och kul! Kärlek till den dagen! 18/10 åkte jag och Pernilla till Linköping, hade verkligen jättekul, hon stannade över en natt hos moi ;p Lisa fyllde 16 och jag var bjuden på kalas ^^ haha.

November - Rebbo älskling kom hit!! Sen följde jag med henne till Stockholm där vi skildes åt och jag drog med Lisa&Idaa till idol-repet.. sen vidare hem till Idaa i Uppsala :) mys!

December - Idolfinalen!!! Träffade massa fina människor. Luciatåg, Julafton och Nyår!! Älska den här månaden alltså. Nyår var mucho trevligt (;

Nu går vi mot ett nytt år, välkommen 2008!! Jag är nyfiken på vad det har att erbjuda, vissa saker vet jag redan, hoho. :'D

TACK till alla fantastiskt underbara människor som varit med och gjort mitt år till det underbara år det varit!! Ni anar inte hur mkt jag tycker om er.. hihi :*

Ska göra om bloggen snart oxå, kan inte vara såhär julig längre ju ^^ Tror att jag ska köra på blå denna gången, det är ju trots allt fortfarande vinter och vinter förknippar jag med blått. Idag har varit en såndär typisk slappardag. Är trött sen gårdagen, sov länge, tog det lugnt, åkte mer än fem timmar i bil innan vi kom hem. Sjukt skönt att ha lite kvar på lovet faktiskt. Får klura på vad jag ska hitta på de sista dagarna. Får väl se om det händer något kul :) hoppas det!!

Puss!

RSS 2.0