vilken tur

ja verkligen, haha jag blev helt nervös när jag inte hittade historiahäftet, för det är så många sidor o sådär som vi måste läsa så jag behöver all tid i världen till att läsa det liksom, så som tur var hittade jag det :)

Idag fick vi lära oss början till en ny koeografi av Pia, den kommer bli asbra! Längtar faktiskt lite till Majföreställningen nu, det kommer bli grymt :) Det blir minsann några danser. Whii!! Det ska bli jättekul hihi :D

Ja alltså nu har jag typ bara en timme på mig att läsa för liksom Prison Break FÅR man bara inte missa! :O :O :O :O Ehm.. så hejdå på er.

Puss ^^

:)

Whiho!

Bilder från helgen, Vibbedisch and Olisch.
Trevligt värre!


Skolan dödar mig

Seriöst, vi har historiaprov på onsdag och det är JÄTTEMÅNGA sidor som vi ska läsa :| och antaligen ska vi kunna dem oxå. Jippi NOT! -.-' usch jag blir så sur, alltid ska man ha värsta grejerna att plugga till på helgen. Har lärarna hört talas om att ungdomar behöver lite fritid? öh? juste. MAN KAN FAKTISKT INTE GÖRA ALLT I VECKORNA FÖR OM MAN KOMMER HEM SEN EFTERMIDDAG VARJE DAG OCH OM MAN HAR AKTIVITETER MAN SKA GÖRA SÅ KAN MAN INTE PLUGGA. MAN HINNER INTE. INSE. Orka att man får läxor heeeela tiden. Aldrig ska man få vila liksom? O aldrig att man skulle sluta med någon fritidsaktivitet, ska man inte få göra någonting kul? Liksom roligt att komma sen om några år o ba "min barndom/ungdom" bestod av enbart skola. Det känns faktiskt så ibland. Bajs på det.

Ajja jag ska försöka pluggapluggaplugga massa till det här provet nu så att man kan få lite fritid nästnästa vecka kanske?! mm tack. Ne juste vi har ju engelskaskit att lämna in oxå :) AAAAAAAH döda läxoooor!!

fresten, igår var helnajs :]

Härliga vårväder

Visst är det härligt väder ute? Jeppjepp, har precis duschat och ska äta frukost. Sen har jag bestämt mig för att lägga mig och läsa ute i solen :) känner att jag tagit mig lite vatten över huvudet, tog liksom en bok på 448 sidor och den ska vara klar på tisdag vecka19 PLUS en analys på den så jag har inte så många dagar på mig och eftersom jag inte läser hela tiden så lär den ju inte bli klar såå jag måste läsa haha, har typ läst 60 sidor... ajja det blir nog bra. Dessutom har jag historia att läsa ;o shittans bananas lixåååm..!!! Men jag ska nog komma in i boken snart, har ändå sett filmen, Leonardo Dicaprio är huvudroll (a) HEHE. Det finns smaskiga bilder i boken må jag säga, typ 5st. It's called "The Beach".

Hihi ikväll blire P A R T Y!! Är bjuden till Manda som fyllde 18 år igår, grattis till henne! :D Hon har hyrt ettan (resturang/diskotek/nattklubb). Oh vad jag ska dansa, whiho! Dessvärre måste alla under 18 gå hem 24:00 haha men vad gör det, orkar väl inte vara kvar längre iaf 8) men nästa år då jäklar! HAHA.

iiiiiihhhhhhh jag blir så glad av det här vädret så jag vet inte vad!
PUSSSsssssss ^^

(träffade Vibbisch igår, kuuligt värre och en viss gåsapåg hehe, he recognized me :w)

Äntligen.. !!!! !!! !!!!

Äntligen säger jag bara!! Den muntliga presentationen är över and guess what? Det gick bra :D jag som var såå nervös, herregud vad man kan stressa upp sig liksom.. men sån e jag ;p

En superduperrolig grej är att jag, Maria, Madde och Anna har beställt biljetter till Björns, Måns mfl show i Norrköping i okt! :) Det ska bli väry naaajs måste jag säga. Den killen har humor alltså hahah. Maria tycker att jag är lik han 8) förstår inte varför. hehehEHE.

Nästa roliga grej är att *trumvirvel* vi har köpt ny bil!! :D :D :D och den får vi imörra, sedärni, vi som haft så mkt problem med våran gamla..!

På fredag ska jag träffa girlz igen, Vibbe&co! Whohoo.

O liksom bara för att våren är hääär *VÅRSKRIK* hihi. :'] Det är ju så sjukt mysigt väder ute!

Hade sång och piano idag, och jag fick en ny låt. Det blev "Basket Case" ;) en Green Day-låt haha, men Sofia är rolig, man kan göra typ allt när hon är med :) RockChrissy kommer komma fram! haha xD

Den här bilden bjuder jag på, jag ska alltid bli helt konstig men ajja.

image379

Godmorgon världen

vilken underbar dag
säg vart går färden, vart åker vi idag?
gomdorgon världen, här kommer jag
o det har aldrig förut känts så bra
påväg mot en ny dimension
utan att veta min slutstation

MEN

jag é jag é så glad att jag fick följa med
jag é jag é så svinlande himlande

jag é jag é den stoltaste som du kan se
jag é jag é så låt mig stanna kvar

godmorgon världen, här är jag igen!...

älskar den låten haha, man blir så glad av den :)
lilla Jimmy hihi.

ärligt talat

så förstår jag inte hur folk tänker ibland? :S

det är över nu
men jag kommer ihåg alla dagar med dig
det är över nu.. (8) ?!

var nere på spat med mamma förut och bubblade bubbelpool :D
värsta coolt var det, för det skiftade färg, vattnet alltså.. haha eller ja
lamporna xD ni fattar.

Har fetat mig rejält ikväll, inte bra haha. Har inte gjort en enda läxa,
ännu sämre. Jaja men som om att man ska ha läxor över helgen?
svar NEJ!!

Kulig vecka!

Åh jag tror jag ska göra såhär fler gånger, alltså strunta i datorn helt och hållet :D
Slipper man bli besviken. Ajja nog om det.

Träffade Vibbe&co igår ;) Haha bästa var när han ba "haha XL.. perfekt" xD
Var lite trött igår, kom direkt från skolan så ni får ursäkta om jag inte var så
rolig (a) yeahyeah imorgon har jag konsert med kören och innan det måste
jag ha hunnit med massa läxor.

I tisdags och torsdags så var jag publikvärd på treornas musikal The Wiz.
Askul, haha fick stå och riva biljetter bla. Innan föreställningen i torsdags så var
jag hemma hos NIcole :) hon hade en studsmatta!! HAHAHA. Det var kul.
Sov även hos syster igår!

Idol i Sthlm den 26e.. hum? Jag vill.

BOJKOTTA DATORN!

JAPP DET SKA JAG VERKLIGEN GÖRA FÖR MSN HAR SEGAT JÄTTELÄNGE NU OCH INTERNET OXÅ, JAG BLIR GALEN!! MSN ÄR TYP.. AH JAG FÅR DAAAAAAAAAMP PÅ MSN, ALLTING BARA STANNAR UPP O DET GÅR INTE O SKRIVA MEN SKITSAMMA DET ÄR JU ÄNDÅ KNAPPT NÅGON SOM SKRIVER O KOM INTE O SÄG ATT NI VILL, DET ÄR INTE SÅ HIMLA SVÅRT ATT SKRIVA OCH JAG FÖRSÖKER TA UPP KONTAKTEN MED FOLK MEN NEHE. HÄR KRÄVS DET CAPS LOCK FÖR JAG HAR SÅ LITET TÅLAMOD ATT JAG SNART SPRICKER, ORKA ATT DEN SEGAR SOM DEN GÖR. FRESTEN SÅ HAR JAG NÄSTAN SLUTAT VARA INNE PÅ ALLA SIDOR FÖRUTOM BILDDAGBOKEN OCH MSN, MEN MSN KAN TA SIG. BDB OXÅ. "OPÅVERKAT SKRIPT" (?!!)

jaja weird inlägg, men seriöst.. ingen mobil heller, men det spelar ju ingen roll eftersom det inte är någon som vill prata iaf ;) nu ska jag banne mig klara mig utan datorn, iaf några dagar, en vecka kanske, lr nåt. klart det går, det finns ju massa annat att göra liksom.. blä. o jag vet inte hur man fixar så att den inte ska lagga hela tiden.

bu o bä.

PusspåRebbOo&VibbÄä<3

haha jag kör vidare

på musik från olika årtionden, tänkte tipsa om några 80-tal och 90-talslåtar, det kommer säkert komma massa gånger när jag tycker att jag hör någon bra låt. sitter och rålyssnar på min "Ljuva 80-tal"-skiva xD

80-tal
Kenny Loggins - Footloose (!!!!)
Bow wow wow - I want candy
Survivor - Eye of the tiger
Howard Jones - What is love?
The primitives - Crash (Shebang har gjort en cover på den)
Rick Springfield - Jessie's girl
Ray Parker JR - Ghostbusters

90-tal
Ace of base - The sign
Ace of base - All that she wants
2 Unlimited - No limits
Rap coolio - Gangsta's paradise
Roxette - Joyride
Robyn - Show me love

Är verkligen så sugen på att gå på Footloose igen alltså ;o Helst när Linus Wahlgren är med oxå, han var ju så bra i Grease :') hihi o så självklart Peter, herregud så bra han är!
Satt och kollade biljetter till Björnis show i Norrköping i okt, vill jättegärna gå :)

Circle in the sand

image378

Älskar den låten, har faktiskt försökt göra en dans till den :)
Det är inte klokt vad mkt jag lyssnar på mina 80-talsskivor nu asså haha.
Den bästa musiken gjordes då helt enkelt, man får sådan härlig känsla på
ngt sätt. Iih it's lovely!

Idag måste jag börja med min muntliga presentation, snälla hjälp mig.. jag är
såå nervös!! :| Fast det ska väl gå bra som med allt annat.
  Igår fick jag reda på att jag hade stor chans till ett VG i Kulturhistorian. Då blir
man ju glad :)

Haha men ja, dags att ställa sig framför spegeln med en äggklocka och se om jag
kan matcha en 5min-redovisning ;p

Ikväll ska jag och mamma bubbla, sola och så ska jag få min massage. Om vi hinner ^^

Ciao ciao folks!

Footloose!

Herregud så bra det var!! Seriöst den bästa musikalen jag sett, den slår faktiskt Grease ;o Shit, jag vill verkligen se den här en gång till! Dessutom så ska Linus Wahlgren hoppa in för Måns den 24-25april :o, men det är för tidigt ju :/ har inte mer pengar den här månaden. sug. haha. Men jaa, den ska spelas igen i höst, love it! Måste gå då. Så är det bara.

Vilka dansare sen då!! :O Man tappade andan så fort de kom in haha och Peter är bara för bäst :') iih o han är från Norrköping, coolt. En som spelade biroll var oxå från Norrköping och han var jätterolig xD ååh jag vill se igenigenigen. Så himla bra var det så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Satt och toklog genom hela föreställningen!!

Fatta vad bäst den va! :'D

image377

Kom hem lite innan två, sov ungefär fyra timmar inatt :| gissa om jag är trött?! haha men inte så farligt faktiskt. Däremot så fryser jag.. ska duscha I think & sen läsa ännu mer historia, har prov imorn på andra världskriget.

Pusspåer.

..ont i magen

Idag började den "härliga" veckan, har haft så himla ont i magen och ryggen hela dagen :/ Kom hem ganska sent idag oxå, så har inte kunnat vila förutom att jag typ somnade på bussen hem haha.

Var på möte i Hörsalen angående oss som ska vara publikvärdar på treornas musikal The Wiz. Tog typ 25min och då hade jag missat bussen, Camilla följde med mig till MC där jag mättade min mage, sen gick vi till Söder tull, missade även den bussen, den måste varit jäkligt tidig :p aha tänkte jag.. *letade i min väska och hittade en till tia* happyface all over, haha då köpte jag godis för 7,50kr ^^

O nu sitter jag här hemma, måste duscha haha.. och ikväll är det Prison Break <3 men innan det ska jag försöka hinna med lite läxor, jag känner mig peppad till att få bra på historiaprovet som kommer på fredag och svenskaredovisningen på onsdag. Juste, redovisade Kuhin idag, det gick bra! (phu)


The Hooters

image376 The Hooters!
Verkligen ett jättebra band. Tror inte att
det är så många som hört talas om dem
om man inte var med på 80-talet lr om man
har börjat lyssna på dem genom nån man känner,
som i mitt fall, min systers pojkvän lyssnade på
dem i bilen en gång och jag blev helt kär haha.
Efter det fick jag deras skiva "Greatest Hits"
Jag har jätteblandad musiksmak men jag älskar
allt som har med 80-tal och 90-tal att göra ;D

De bästa:
All you zombies
Satellite
And we danced
500 miles
Don't knock it 'til you try it
Day by day
Where do the children go
Brother, don't you walk away
Karla with A K
Nervous night
Give the music back
Mr. Big Baboon'

Reggae

image375 Igår så skulle vi ha två muntliga redovisningar men kulturhistorian ska jag göra på måndag ist, that's good. Pannkakor till lunch, det gillar vi, Nicole blev sur på mig hahaha det var kul men det har nog gått över ;) Åkte hem med 14:20-bussen, stannade nere i affärn hos pappa ett tag och flätade håret i typ en timme. Skyndade mig hem, åt en panpizza, skulle rasta Fiffi men hon va inte sugen sen var jag tvungen att åka. Vi började fixa med maten och dukningen innan alla kom.

Jao, för att klargöra så var dryckerna alkolholfria haha, sprit är usch :) jag har ändå bara mindre än ett år kvar tills jag får, så jaja! Vi hade olika tävlingar genom kvällen och mitt lag vann såklart ;) haha. Sist men inte minst så satt vi och kollade igenom gamla cabaréfilmer, minnen ;o alla var dock inte så roliga minnen hahaha!

Idaaaaag är en härlig dag, har fortfarande lyckats hålla ordning i rummet, I'm very proud of myself actually! Ska fortsätta att dona lite till, piffa till det ^^

Puss!!

RSS 2.0