blöbb


- Nothing turns out the way it should.

___________________


Har lite nya planer inför resten av sommaren, vi kanske ska till Tylösand igen för vi vill upleva lite sol&bad nere på stranden, det spöregnade liksom sist. När det var Rix var det rätt fint väder men då var vi ju inne i stan lix. Magnus Uggla ska vara där och uppträda då (30juli) hoppas att det blir av, det skulle vara kul faktiskt! Och det kändes inte så fasligt långt att åka den här gången, men vi får se :p inget är riktigt bestämt än.

Rebboo ska försöka komma hit mellan den 26-31juli och den 1-3aug ska Camilla och kanske Nicole komma hit så ska jag och Anna ta med dem till det nya äventyrsbadet som de byggt här i Finspång ;) Har inte varit där än, måste checkas in!

Pappas födelsedag på onsdag :) Ska jobba imorn och på tisdag hade jag tänkt, måste ha lite mer cash har jag märkt. Annars får jag väl tömma spargrisen, haha den är full nu så det behövs! 4-8aug dansläger i Stockholm, har inte fått något svar tillbaka men hoppas nu verkligen att det fanns plats för mig och Sassa! Det kommer bli en grym vecka :'D Om allt blir som planerat så blir jag väry nöjd!

Igår var jag och mamma inne en sväng i stan, träffade Nicole sötis och gav henne pengar som jag var skyldig henne. Det var kul att träffa henne, har inte setts sen vi slutade skolan! Jag hittade det mesta jag hade tänkt att köpa och det blev supersnyggt! Sedan så gick vi och käkade på Fräcka Fröken innan vi skulle gå och se Mamma Mia :] Den var riktigt bra!! Om du inte har sett den så är det ett måste, I promise ^^

Idag håller vi på och städar lite, var världens åska här förut och det lät som att blixten var precis över oss, helt plötsligt small det bara till och allt stängdes av, läskigt!! :| Så spöregnade det ju så liksom, det perfekta städvädret ;p ska laga mat alldeles strax, det blir fläskpannkaka, yummi!


Kramar till er söta som läser min blogg (;

Good GÖRL ^

I förmiddags så följde jag med pappa ut på långpromenad, det var skönt! Fick kompensation för allt det onyttiga jag åt igår :p sen badade jag i poolen för ni vet, man blir ju varm av att powerwalka i 52min haha! Borstade lite på botten för det hade blivit lite smutsigt, tog in och tog ut disken ur diskmaskinen och nu så har jag lagt in en hel massa låtar på mobilen som jag ska lyssna på på morgondagens bilfärd. Ska ju ner till Båstad först dårå till ett par kompisar, sover där i en eller två nätter, drar sedan upp till Halmstad och bor på Tylöhus :'D På kvällen äre Rix som gäller och jag ska väl vara där på dagen oxå antar jag så att jag hinner träffa alla söta flickor. Åker hem sent på fredag och då är även LinneaBejbi med :) Aaah fytusan vad jag längtar alltså! ^^

O ikväll äre bio som gäller, "Mamma Mia The Movie" ska vi se! Det blir naajs ;] Nu ska jag packa färdigt så att jag har det klart tills ikväll när man kommer hem trött och inte orkar göra så mkt ;p HEhe så Tjillevippen!!!


update: bion blir i helgen ist ^^ det är så mkt att fixa tills imorn så att.

Stolt över mig själv! ;]

Har gått två långpromenader med Fiffi idag och städat mitt redan städade rum, haha men alltså jag möblerade om en sak och rensade typ, dammsög och sådär. Lyssnade igenom massa gamla skivor samtidigt. Nu är det lite mer ordning :) Tog ut pianot till altan förut och satt o spelade där en stund, det var ju mys! Spelade "Can you feel the love tonight" iih, asfint ju! :]

Har varit nere på spat hos mamma och syrran. Mötte Anna och hennes pojkvän på vägen ner. Sedan var jag tvungen att köpa mat på grillen, hade inte ätit ngt! ;o Kom hem precis och jag brände mig på en brännässla.. direkt i med benet i poolen xD O vi ska tydligen åka till stugan ikväll, pappa är redan där för han jobbade i boden idag. I'll be home tomorrow!

Ciaobellas ^^

Ut i friska luften

Nu ska jag gå ut med hunden, Fiffi har anlänt haha ;D Rätt så fint väder idag faktiskt, få se vad jag hittar på :) Ska fylla i lappen klart oxå till danslägret, det blir prima det! Ska träffa Sara från Göteborg då oxå, hihi, det var lääängesen! Vi kommer få massa fritid, but det finns väl alltid saker att göra däruppe xD Då måste man ha pengar oxå... men jag har ju jobbat liksom, weey. Allting löser sig! Förut var det en från en spelbutik som ringde och sökte pappa på min mobil ;s vettifan hur de fått mitt nummer, really scaaary ju.

Kanske ska gå och ta ut min vinst oxå ^^ 50 spänn rikare, extra bra eftersom att jag inte hittar så mkt pengar som jag borde ha efter att ha handlat igår -.-' Nu ska jag inte bjuda på ett tag haha, nu är det någon annans tur!!!!1

HEIDO. Vi höres. (Ni kan som vanligt nå mig på mobilen xD)

hÖHö, party hos mig ikväll :D

Jamen inget "sånt" party utan, jaa äsch vi kallar det för party xD Dessvärre gåre väl inte att använda poolen.. eller man kan ju bada om man vill men det har precis ösregnat.. KUL! -.-' men ääsch man får göra det bästa av situationen helt enkelt, yeah yeah vi har ju trevligt sällskap iaf! Farmor och farfar åkte hem imorse, lite tomt faktiskt ;o Dem är goa :)

O nu måste jag ner och handla.. hmm det är inget kul väder ute, mitt hår kommer inte bli som jag vill om jag sätter mig på cykeln nu alltså. Men vad gör man?! Jag måste ju haha. Illa alltså :p Vet ni en annan kul sak? Igår vann jag femtio kr på en tialott! WEEEY, men det första jag gör är att tappa bort den haha men jag hittade den i soporna till slut.. 8) den låg i godispåsen, haha vilken slarvmaja jag är x)

Nu ska jag dra mig då.. ska bara lägga in lite pics, haha egoChrissy är i farten ;D Haha o liksom jag har jättefint i mitt rum nu men spegeln är inte värst fin, men vadå, det är väl charmigt med lite smuts? Tycker ni inte? haha xD Kanske inte, ska genast tvätta bort det, promise.. *typ*


Jag hatar den där bhn :( den ska alltid synas.... -.-' jäkla spetsskit.


Man kan ju nästan tro att jag snorat ner spegeln innan jag tog kort 8)
men så är faktiskt ICKE FALLET xD

PUSSPÅER! :D :D

Det är bara bortkastad tid känns det som..

Ja faktiskt! Härmed ska jag strunta i dumburken alltså inte TVn.. :p men ah. Jag blir bara sur/ledsen/besviken iaf. Nu kommer jag ju liksom gå in och checka läget men orka sitta en längre tid. O när vissa saker fixar sig då är det nåt annat som spricker. Det är så himla tröttsamt! Liksom nu äre jättefint väder ute, vi ska ner och käka glass, yummie, det blir alla tiders det! Men alltså, jag vill fortsätta blogga haha.. äsch jag vet inte, jag tar en paus helt enkelt :D

Ciao, och eh ni kan nå mig på mobilen om ni skulle vilja.

Planer!

Jao det känns bra, hoppas bara att allt blir av nu oxå! Då blire verkligen guld :)

Vecka 28:
Ska jobba några dagar ute i boden i Arkösund
Systers födelsedag!
Farmor och Farfar kommer hit :)
Poolparty någon dag YEEY!

Vecka 29:
Båstad, Halmstad&RixFm-festival i Halmstad eller bara Halmstad&Rixfestivalen med REBBO <3 (maybe, hoppas!)

Vecka 30:
LinneaBUS kommer hit!! :)
RixFm i Örebro, (det är väääldigt osäkert, dels för att pappa fyller år och pga av lite andra orsaker :p)
Pappas födelsedag!

Vecka 31:
Ska försöka träffa Camilla då (: Hoppas Nicole och Jenna hänger på tihi.

Vecka 32:

Jag&Sassa ska förmodligen på The Voice Streetdance School!!!1!!11 Whii det kommer bli FETINGKUL!

Vecka 33:
RixFm-festival i Norrköping!! ;)

Nu ska jag iväg till Manda, får se vad vi hittar på!
Puss va!


Du är så himla bäst <3

Utgång à la Sommarrocken!

Är i princip färdig, om ett tag ska jag gå till Anna och sedan går vi tsm ner till torget för att kolla in Sommarrocken, förra året var Melody Club här men i år är det inget större band, men ganska många vad jag vet. Kul att lyssna på lite musik och umgås liksom :) så det blir nog trevligt! Sen får vi se om gårdsfesten är slut eller inte här hemma, den är idag, haha våran årliga gårdsfest ^^

VARSEGODA, här är min dagens outfit xD om ni skulle vara intresserade så att säga.. de nya shortsen, halsbandet och örhängena e på! Hih. I lajk it yäääh! O bara för att jag köpte lila nagellack idag för att jag skulle matcha.. haha I'm so proud 8)


(O NEJ SHORTSEN ÄR FORTFARANDE INTE BLÅA UTAN LILA -.-')

Puss på er!

Soliga dagar!

Det har varit superskönt ute på landet! :) Vi har solat, solat, solat, solat, solat och återigen solat hehe ^^ o så har vi ju käkat glass och annat såndärnt somrigt liksom! :] Tyvärr så lider jag av svår fobi för ormar och spindlar, haha tänker ni men allvarligt.. jag vågar inte ens gå bort till dasset.. och jag vågar knappt gå ner själv till vattnet. Om bara ormar inte fanns, vad jag skulle slippa oroa mig då! Men jag antar att hela den här cirkulationsgrejen förstörs då, djur som äter varandra o skit för att det ska gå runt liksom. HAha herregud vad jag spekulerar 8) SOM SAGT det har iaf varit toppen därute, as always, vill man ha lugn och ro så ska man åka ut dit och bara vara. Det är så underbart och att hela tiden höra vattnet klucka under bryggan medans man ligger där och steker i solen. ååhh. (:

Längtar som en tok till när Linnea ska hälsa på, det lär bli hur kul somhelst, det lilla lyckopillret! <3 Nu är jag rätt så trött haha, så jag ska försöka sova I think.



O sen när vi åkte hem så stannade vi till i stan och shoppade loss lite, HÖHö, det blev inte det som vi skulle köpt från början, eller det som jag hade spanat in men en annan gång kanske. Ska in på söndag ifall jag ändrar mig ^^
Här har ni en picture på det som blev inhandlat idaaag!



Jag har kommit underfund med att jag har en slags förkärlek till gråa, mjuka huvtröjor 8) haha men de är ju så snygga och sköna och allt vet vad... hihi.

PUSS&GODNATT VETJA!

I love this song!

Way Back Into Love från filmen Music&Lyrics.



I've been living with a shadow overhead,
I've been sleeping with a cloud above my bed,
I've been lonely for so long,
Trapped in the past,
I just can't seem to move on!

I've been hiding all my hopes and dreams away,
Just in case I ever need them again someday,
I've been setting aside time,
To clear a little space in the corners of my mind!

All I want to do is find a way back into love.
I can't make it through without a way back into love.
Oooooh.

I've been watching but the stars refuse to shine,
I've been searching but i just don't see the signs,
I know that it's out there,
There's got to be something for my soul somewhere!

I've been looking for someone to shed some light,
Not somebody just to get me through the night,
I could use some direction,
And I'm open to your suggestions.

All I want to do is find a way back into love.
I can't make it through without a way back into love.
And if I open my heart again,
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end!
Oooooooh, Ooooooh, Ooooooh.

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love,
I can't make it through without a way back into love,
And if I open my heart to you,
I'm hoping you'll show me what to do,
And if you help me to start again,
You know that I'll be there for you in the end!
Oooooooh. Oooooooh. Ooooooooh. Oooooooh. Ooooooh Ooooooooh. Ooooooooh.

Häng på "stan"

Haha, ja Anna slog en plingeling vid halv6 och frågade om jag ville hänga med och kolla på REAN på Nugget, hittade ett par jeans ;) men har inte köpt dem än.. plus en tröja, men alltså den satt alldeles för tajt för att vara en "myströja" haha. Sedan gick vi till ICA och köpte gottesaker och satte oss på muren och blickade ut över Finspångs centrum och snicksnackade lite. Det var ju trevligt ^^ Sen är det ju trevligt att det varit så fint väder idag :] Wooo! Vi har gjort iordning kring poolen, det är asfint, yeey ;) Får ha ett poolparty snart, tihi.

Nuskajagätaochsedansättamiguteochslappa (:

puss!

herrejösses ;o

Nu händer det grejer i VBÅ haha, alltså man kan bli helt tokig på den serien, jag säger bara det alltså ;p Man bara fortsätter och kollar liksom, haha.

IIH och nu äre typ klart runt poolen, asfint blire :) ska lägga lite jord sen som vi ska så gräs på haha. Kanske kan ta ett kort någon gång.

På torsdag kommer förhoppningsvis Sassa hit, åh jag längtar!!

O jag ba har fått ont i ryggen :S inget skönt alls.. usch.

RSS 2.0