.

nu har jag varit sur&ledsen så jäkla länge så jag orkar inte med det längre..för det första så kan jag fortfarande inte smälta att vissa som jag trodde skulle bry sig när jag var ledsen för att det var två år sen min mormor dog men som inte gjorde det. självklart är jag fortfarande ledsen men just den dagen var extra jobbig, vad ska behöva ha hänt för att ni ska bry er? ni kanske inte trodde att jag var så ledsen, I don't know, men sårad blev jag iaf, när man inte ens skriver på ngt annat ställe, ringer eller vadsomhelst. för det andra så samma sak när jag är glad för någonting eller att det gått bra eller vadsomhelst, då har folk svårt att klämma ur sig ett grattis? tyck att jag är töntig då men faktiskt så bryr jag mig om sånt när jag just nu bara kan hålla kontakten genom internet, vad ska man tro liksom? själv tycker jag att jag försöker uppmuntra folk och bry mig, om ni har några invändningar till det så säg gärna det isf. sen är jag ledsen för att jag tappat kontakten med så många. ibland tänker jag såhär "amen det var längesen vi snackade, nu skriver jag" mm o så får man igång en konversation och allt verkar frid och fröjd men sen nästa gång man loggar in då duger man tydligen inte. är jag så tråkig? man ska inte säga saker som man sedan inte kan bevisa. jag känner mig så förvirrad och konstig inuti, jag vet inte vad jag vill/tycker/tänker ibland, ena stunden kan jag vara glad men ena stunden inte, jag är typ världens mest veliga person och vissa vet det, men innerst inne så har jag en känsla som vill men så är det ngt som blockerar en så att det inte går att göra det perfekt igen. det finns så mkt som jag vill ha sagt men jag vet inte hur jag ska formulera mig och det här är ett försök till, ja jag vet inte vad, jag har känt mig utanför en tid bara, det gäller flera personer så det är inte bara nån enstaka som jag tänker på det är många många många, det är bara inte som förut och jag saknar det alot. men jag måste faktiskt ge lite credit till dem som faktiskt enligt mig visar att de bryr sig och dylikt. det är guld värt för mig, det behöver inte vara värsta mkt men bara nåt som visar att man helt enkelt bryr sig. men när man ingenting får så blir man lite konfunderad.

does this text make any sense at all? hoppas det för jag vet inte hur jag ska få ut allt som jag tänker, det har jag inte fått heller men en del kanske. och bara för att jag skrev det här nu så behöver ni inte bli jättebra vän med mig, man ska ju inte bli tvingad till sånt, alla har ju olika smak liksom jag ville bara skriva lite hur jag känner. that's all.

snart så kommer Camilla och Anna hit, ska visa Camilla vart jag bor huhu, sen ska vi två in till stan för att kolla på Nicole baby som ska uppträda med Norrköpings ungdomscrikus :) ska bli riktigt kul, sen kanske jag sover över hos henne, vi får se. ^^

Pusshej!

the past and the future..

Såg en lite kulig lista lr vad man ska säga i Maddes blogg.

För 5 år sedan (2003)...
...Var jag 12 år (jag fyller ju så tidigt), gick i femman med en ibland jobbig klass men rolig, haha! Just för tillfället hade jag inga bekymmer, liten och glad ^^

För 3 år sedan (2005)...
...Bara lite kvar av sjunde klass, i början saknade man ju den gamla som alltid men man kom in rätt bra iaf, glad att jag hamnade i B och inte i A lr C hehe. Jag och Madde följde efter killar? Haha och det är ju ngt som sitter kvar än idag måste jag ju säga, iaf hos mig 8) Jag är en riktig liten stalker. Mormor levde fortfarande <3 (saknar henne ngt så enormt)

För ett år sedan (2007)...
...Snart slut på nian, det var rätt så vemodigt. Men men, kom in på danslinjen i Norrköping, trivs även i den här klassen. Nytt nytt nytt till hösten men det har fungerat bra måste jag säga :) Sommaren 2007 spenderades med många "nya" vänner som jag funnit 2006, åkte på många konserter o sådär till viss del för en skånepåg vars namn börjar på O och slutar på la haha.. trevligt värre!

För tre månader sen (februari)..
...Hade koncentrationsvecka och visade upp vår cabaré. Var på Melodifestivalen med Lisa som även följde med mig upp till Sälen, den här gången följde Lisa med (; när jag kom hem var jag en msn rikare, haha tänker inte skriva varför ^^ men jaa..

Igår...
...Kom jag hem och var verkligen dötrött! Somnade nästan på bussen oxå, jätteslapp dag i skolan, kunde haft världens fetaste sovmorgon.. men vi hade trevligt :] det är ju trots allt roligare att vara med sina vänner än att sova längre, tycker jag iaf!

Idag...
...Vanlig skoldag förutom att vi inte hade ngn dans, följde med Maria hem som sedan följde med mig och sen kom Anna, vi arbetade med historian och flummade 8) HeheEHe..

Imorgon...
...SÅ HAR JAG SOVMORGON! WIIHOHO och senare på kvällen ska jag och mammi shoppa loss på JC som har halva priset för oss medlemmar ^^ tummen upp för det!

Om ett år...
...Går fortfarande kvar på danslinjen och har förmodligen utvecklats ännu mer, skulle vara kul om man hittade en lover oxå.. HÖHÖ xD men jaa det återstår ju att se.

Pusspåer.

onödigt!

åhh alltså ibland ångrar jag att jag är så jäkla plikttrogen.. jag hade kunnat åka in till skolan vid typ ett ist för tio över sju!!!!!!!111 fatta! Vi har fått kompledigt från danslektionerna månd o tisd, så hade vi engelska imorse och den var inte speciellt nödvändig -.-' efter det åkte jag, Camilla, Nicole och Maria hem till Nicole och chillade där en stund, fick åka med Nicole på hennes moppe som gick i högst 25km/tim typ xD men det var kul, sen åkte vi tillbaka till skolan för att äta SÅ säger Anna att vi inte har någon kulturhistoria för hon är hemma med sjukt barn.. aahhh snacka om att vi blev SURA, då hade vi alltså engelska och gympa idag, första och sista lektionen, om vi hade struntat i engelskan hade vi fått fetaste sovmorgonen och det tråkiga är ju att dem som bor i Norrköping skolkar men vi i Finspång åker in för att ha en sketen engelskalektion... pissigt värre.

men kul att jag ligger på VG i gympa iaf :)

haha men vi fick ut lite pluggandet av allt väntande iaf, låg och solade utanför Lennings, najsigt värre jao!

puss

Mors dag <3

Imorse fick vi gå upp vid sju för att sjunga och ge frukost på sängen, efter det somnade jag om till typ 11. Sedan kom systeryster så åkte vi ner till spat och mamma och jag bubblade bubbelpool och solade :) efter det fick hon ansiktsbehandling av Sophia och manikyr av moi ^^ o så åkte vi hem och åt mat plus efterätt så jag måste nog säga att hon har haft en bra dag!

Har läxor jag måste ta itu med så det ska jag göra nu, är helt slut efter helgen men som tur är fick vi kompledigt på måndag, tisdag, iaf från danslektionerna.

Roxette - Things will never be the same
Grymt bra låt och man känner igen sig en smula...

image384

sista föreställningen

gick bra! whoho alltså det är så jäkla kul, hela grejen liksom. så här skulle skolan vara jämt :)
alla sa att det var en superbra föreställning och jag tror dem, iaf av det jag sett, tvåorna och treorna, treorna hade ett grymt medley eller okej allt dem gjorde var hur grymt somhelst! jag tycker att danserna som vi gjorde tsm alla tre klasser var roligast plus Fergalicous haha då vi skulle vara "slampor" hahah det ska bli kul att se på film sen :p
jag hade regnbågsrandiga knästurmpor bl.a xD

Premiären gick fett!

Det var askul igår! Skrattade så mkt så jag vet inte vad, det finns så många härliga personer där alltså, o jag vågar inte ta upp samtalsämnena som vi hade innan vi gick upp på scenen men det var ju svårt att hålla sig för skratt hahah speciellt när vi skulle vara ledsna på en dans... xD o det är så synd att treorna ska lämna oss nu :/ de är så härliga!!
Ikväll så äre sista föreställningen, kommer bli grymt, tills dess ska jag bara ta det lugnt för jag är såå trött, ni anar inte :p

So shake that aaasss bitch and let me see what you've got! (8)
haha början till den låten har de med i ett medley och ni skulle asgarva om ni såg det haha, dem shakar verkligen ass där 8) HEhehHEHe...

men puss!

weey! :D

jag är inte så trög trots allt! lyckades ju fixa till headern så att den passade nu :D *tummen upp*
är astrött, kom hem för en stund sen, dansat från klockan nio till halv sju.. alltså DÅ är man sliten kan jag säga er!
herre min skapare, men kul har vi och det är ju bra :) haha.
ska in i duschen nu, åh den är mucho efterlängtad!

imorgon smäller det!
genrep kl 1 (för skolan)
föreställning på kvällen kl 6
föreställning på lördag kl 6

tjingelingensvingen.

Ny och somrig design!

Bloggen fick sig en makeover igen ^^ men det är lite fult därnere när inte bakgrunden är vit hela vägen, vet inte hur jag ska fixa det :S Tack Vibbe fresten, hon som gjort det mesta :D fixat o trixat med bilder o sånt, duktig är hon :)

Är så himla trött nu, "somnade" på bussen, var så trött haha. Som tur är har jag ingen direkt läxa tills imorgon så det är bara att slappa :) skööönt! Har dessutom friluftsdag imorgon, vi dansare ska ha träning inför majföreställningen, sovmorgon härligt!

O ni bör veta att snart äre en mobil påväg.. haha eller alltså snart får jag pengar! Har varit tomt utan nallen liksom.. haha. Börjar bli hungrig nu oxå ;o shiiet det kanske är bäst att man äter lite dårå (inte för att jag åt två bullar innan vi satte oss på bussen, snacka om att jag mådde illa) -.-' jag agerar alltid först och tänker sen. Så typiskt mig 8) haha!

meen.. puss. ♥

har dragit slutsatsen att man inte ska
umgås med sådana som gör en ledsen :)
ganska smart tycker jag! (y)

tänk vad mkt känslor en låt kan väcka

ja faktiskt, alldeles nyss var jag på dåligt humör och massor men så fort jag sätter på "You make me feel good" så blir man helt glad :) men det andra kommer väl ifatt mig sen antar jag.

o plus att Jasons album är helt sjukt bra! så mysiga låtar, jag lever på fortfarande på igår så grymt kul..sommarkrysset in my heart liksom :)

gudvadjagsaknardetsomvar

Now I know

Jag har funderat länge över många saker och tvivlat och tvivlat.

Nu vet jag
Nu känner jag
att det får vara slut

Igår var en mkt bra dag but more things became clearer and clearer.

Jag har alltid beslutsångest över allting, var glad att jag åkte igår ist
för i torsdags, som tur var fick jag reda på att Jason skulle ha signering :)

Sommaren 2008 kommer inte bli densamma som 2007 känns det som, men allt
förändras ju right? Några konserter blir det väl, men vet inte om jag orkar allting längre.

"Everything changes"
yes it really does!

Tack för igår, especially to Stina&Natalia, har så himla kul med er!
Sen träffade jag så många mer, puss på er. Träffade Idaa en snabbis
på morgonen, hinner inte ses så ofta ju :/ Rebbo åt med oss, det var mysigt!
Träffade dessutom massa nytt folk, Mikaela som jag bara träffat en gång förut,
shit vad härlig du är :) Känner verkligen att jag kan vara mig själv med er.

Puss&Hej/ lite tankar.


kul att man blir uppskattad

blö! alltså jag är så trött att jag alltid ska hamna emellan och vara den tredje personen...................................................
trötttrötttrötttrött på det och folk som säger saker som dem egentligen inte menar. plz be honest :P

hur många var det som brydde sig när jag var ledsen i onsdags? EH låt mig se typ 5 st, men inte dem som jag trodde, bara några, det är ju oxå kul när man märker sånt... INTE. :s

B A J S .

Mormor <3

Idag var det två år sen mormor dog :'( Kom att tänka på det för en stund sen och då brast det.. Jag saknar henne så mycket. Hon var världens bästa mormor och världens goaste och en bästa vän!! Sen bara försvann hon :'( Det känns tomt än idag, eftersom vi stod varandra så nära så glömmer man aldrig, jag var hos henne varje dag! Tänker på henne i stort sett varje dag och även på mamma som måste ha det ännu svårare, hon har inte någon förälder kvar i livet..jag kan inte ens föreställa mig hur hon känner sig, vet inte vart hon är nu heller. Kanske på kyrkogården..skulle vilja åka dit.. du kommer alltid finnas i mina tankar <3<3<3<3

Jag är stolt över mig själv!

Förut tog jag mig i kragen och satte mig för att göra lite franska, skrev klart några papper, övningar på saker som vi gått igenom, känns så skönt när man har gjort lite nytta, friskade faktiskt upp minnet. Hoppas verkligen att jag får G, men jag tror faktiskt det, fick tillochmed VG på ett prov såå jaa, nu gäller det att kämpa in i det sista! GO ME! hehe.

Äntligen klar med boken!

Det roliga är att jag satte min egna deadline! Hihi, eller vad man ska säga ;p haah. Tänkte för mig själv att jag skulle bli klar tills One tree hill började, tror ni inte jag var klar 18.05? Exakt då programmet börjar! Alltså, det var liite scary :o haha men väldigt kul för nu är jag jättestolt över mig själv! Whoo. Fast jag har ju kvar analysen men äsch den kommer vara färdig den med snart! :) *positiv*
Jag förstår mig inte på Lucas ibland, alltså i OTH, han verkar ha svårt att bestämma sig för vem han är kär i och jag vet inte heller vem jag tycker att han ska vara ihop med, liksom han och Peyton är typ gjorda för varann men samtidigt är hon en bitch 8) HAHAH. Visst det kanske var lite att ta i o liksom lämna henne för att hon inte sa ja direkt men mm.. svårt asså ;o hihi but I love it, äntligen har jag femman liksom så härligt! Har haft det ett tag nu ju, tralalala (8) Jao men snart äre Parlamentet, dem ba säger alltid att Björn ska va med på Sporten innan men han är ju inte det!!! -.-'

YesSss

De har sänkt priset med typ 1000 spänn på mobilen jag ska köpa! :* muihihiihiiiiii. DENI haha 8) Ville bara säga det, haha. typ. Liksom, då blir det lite över efter ersättningen, mohaha!

Jag måste läsa idag igen.. hate it. Har fortfarande lock för örat,
det gör pissont :( faktiskt! uscha..

Idag hade mamma namnsdag så vi firade henne nyss, därför jag är uppe
såhäääär tidigt, haha. Somnar väl snart om jag sitter kvar här. Måste läsa.
Måste läsa.. HAHAAaaaaaa åhh jag orkar inte!! -.-' but I have to. Blu.

One Tree Hill ikväll, tjollahoppsansa! ^^


Update:
only 55 pages left! :D hejja moi!



Älskar låten! :o Helt sjukt bra, så om det är någon som vet vad den heter och sådär så säg gärna det isf!!
Liksom.. han är ju så snygg i den där filmen :') såg den för längesen, vart tvungen att friska upp minnet lite med några klipp, roligare att läsa boken då oxå, haha.

hmm..

150 sidor kvar.. det ska väl gå ^^

snart ska jag kila till Manda :) öhm.. so long suckers! haha nerå.

ha en trevlig lördag, puss!

Läsa

Läsaläsaläsaläsa. Så ser min fredag ut, om jag inte lyckas läsa klart det jag vill innan kvällen såå... kanske jag kan få göra nåt annat ikväll xD Hatar att jag alltid ska ha läxor på helgerna. Dessutom är jag nervös inför franskan nästa vecka oxå, eller rättare sagt den större delen av den resterande terminen. Ska nämligen börja med muntligt o skit, jag som inte kan prata franska knappt. Den här terminen har sugit i franska. Jag lär mig inget typ -.-' Ska bli så himla skönt/kul att börja i spanska nästa år :D Har alltid velat läsa det. Whoho jag fick mina förstahandsval på IV-valen fresten! Spanska steg 1 (HEHE) och Make up :) *happy*

Men nu har jag inte tid att sitta här, läsa vare! Japp japp. Puss.
Har fortfarande lock för örat oxå -.-'....

(Be positive and smile, haha yeah right :p)
image383

Valborg

I skolan så hörde man folk planera inför kvällen och hur dem skulle köpa ut och osv. Haha alltså jag har ingen längtan till det :s tycker bara det är löjligt. Är det så svårt att vänta tills man är 18? haha. O om man skulle gå på en såndär suparfest skulle det inte vara kul ändå eftersom man inte själv dricker. Sist jag var det så ville jag typ åka hem direkt, så meningslöst att sitta där o se på när andra blir fulla. ;) Isf ska det vara fester där man kan dansa som man kunde på Mandas fest! :p

Jag hade det trevligt igår! Träffade massa tjejer som jag inte träffat på ett tag. Hihi. Först åt vi på hotellet, alltså med mam och pap! Sen gick vi ner till slottet och kollade och lyssnade, (tradition). Sen vandrade jag och Anna en sväng på centrum, men det var inte så mkt att hurra för haha! Tänkte gå in på Hörnan oxå men nehe då var det åldersgräns så dem som var över 16 fick inte komma in, så typiskt xD men okej vi hade säkert kommit in ändå, liksom ofta dem kollar så noga där :p ajja. Vi gick hem till Anna och såg på film o lite sånt ist. Ruligt :D

En mkt mkt mkt mindre rolig sak är att mitt lock för örat (om det nu är lock :|) har inte gått bort!!! :( Jag förstår inte vad det är, fatta jobbigt...

Idag ska vi åka till Skövde och hälsa på farmor och farfar en sväng :) så Ciao på er!
Antar att ingen bryr sig speciellt eftersom att ni är så snåla på kommentarer både här och
på BDB. *sur* haha.

RSS 2.0