Modevisning

image337Igår var det åter dags för modevisning! Jag är alltid med och går till Sportbutiken eftersom det är mina föräldrar som äger den haha. Jag och min syster brukar vara givna och så brukar de ta in en snygg kille ^^ haha. Men igår var det jag, syrran, hennes kompis och tro det eller ej men pappa! xD hahah och han gjorde minst sagt succé. Oj vad dem skratta. Han gjorde tillochmed armhävningar när vi gick upp på scenen. Han kan vara rolig han ;D men iaf, det gick jättebra (: sen fick vi mat efteråt och det smakade jättegott, var ju så hungrig. Efter det så var det dans, men tyvärr så ska det alltid vara åldersgräns så man fick ju dra sig -.- HAHA.

Innan själva modevisningen började så skulle jag, Maria och Anna visa upp en dans som vi gjort endast för det här tillfället. Det gick bra! Det var så coolt, de hade sådant där eldsprut medans vi stod bakom scenen för att sedan stiga upp, whiho. Kanal Lokal var där och filmade oxå, haha får väl se hur det blev ;P

image338


















Imorgon kanske jag åker till Örebro för att träffa mina underbaringar och för att se Olaponken again :) ska väl vara duktig och städa så att jag får lite pluspoäng ^^ haha. Hoppas att alla hade en bra fredag igår och att ni mår bra!

KRAM.

oj det var ett tag sen..

jag bloggade, mer än en vecka actually. Men får väl se till att skriva några rader. Vet inte vart jag ska börja däremot, har inte så mycket att skriva om faktiskt men jag har varit i skolan as usual. Dansat har jag också gjort, jag vet det är jättekonstigt att jag får dansa på den linjen som jag går. Hahaha inte alls.

Jag, Maria och Anna har satt våra kloka hjärnor ihop och gjort en dans till Måns Zelmerlöws "Work of art". Jag måste säga att det blev väldigt lyckat. Igår var vi en sväng på hotellet för att öva på scenen. Det var lite halvläskigt pga att de fyra "golven" gled isär en aning. Fast jag tror det blir bra. Har man kunnat haft en orkester där på så ska det väl ändå fungera att dansa. Den här dansen som vi gjort ska vi då visa upp imorgon på modevisningen. Jag själv ska gå manikäng. Visa upp lite nytt och fräscht som vi fått in i affären. Whiho!

But today är det pluggandet inför historiaprovet imorgon som gäller. Måste även bege mig neråt för att prova ut kläderna tills imorn och ha lite sång&piano. Har studiedag idag för er som inte visste, gud vad det är skönt haha. Jag hade velat åkt till Mjölby idag, men det ser inte så ljust ut för tillfället. Har ingen att åka med "/ och det var ju så passande idag eftersom att mamma och pappa ska ha främmande. Allt kommer ju så lägligt.. men än är det inte försent att anmäla sig till att bli min partner ikväll *hundögon*. Finns det någon snäll själ därute som inte har någonting för sig idag?!

Hoppet finns fortfarande kvar. hihi. Have a nice day.
Kramar!

Jessica <3

TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!! Du fattar nog inte riktigt hur glad jag är men JAG ÄR SUPERGLAD! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 tihihihi (a)
För först va jag värsta depp :/ för läxförhöret i matten vi hade i fredags gick uselt! mitt första IG någonsin!! :| äsch men det ska jag jobba upp på det riktiga provet.. liksom det var två uppgifter som var riktiga slarvfel, jag kan dem ju egentligen det var bara för att det var på tid, "15-min läxförhör" vadå panik :(  jag hann inte med de två sista uppgifterna dessutom. Så ah jag är rätt så ledsen. O jag tycker det är så jobbigt att berätta sånt för mamma o pappa.. men det är bara o plugga järnet och visa att jag är bättre än sådär, fyfan va icke stolt jag är över mig själv nu alltså -.- fan!

Nu har jag iaf varit duktig och gjort svenskaläxan, och bara för det ska jag göra mattehemläxan som alla underkända fick, usch jag har aldrig tillhört den underkända gruppen, värsta jobbigt. Haha jag är så arg på mig själv så det finns inte. Äsch jaja hejdå nu ska jag gå och försöka rycka upp mig och det gör det ju inte bättre att min näsa svider som tusan! ååhh mitt liv suger idag förutom det som jag nämnde längst upp, det räddade dagen :')

Danny

Yes idag åkte jag in till stan för att där möta Sara och hennes föräldrar som skjutsade oss till Forema bil där det skulle va. Sen så bjöd dem mig på en hamburgare för fem kronor xD sen kom Sassa&Naty, vi hälsade på dem sen ringde Saras mamma och hon hade fått syn på Danny haha, han var i verkstan och hade tydligen gått på toa, och så var det en fråga precis utanför till tipspromenaden så vi stod där och försökta lösa den, sen kom han ut och han va värsta söt, Saras mamma prata värsta mkt :O men det är bra hon är snäll! Iaf och så försökte han hjälpa oss med frågan xD yepp så gick vi till scenen igen, det började efter en stund, han sjöng 4 låtar och sen var det signering och det va roligt ;D tog faktiskt kort. Saras mamma var åter snäll, hennes pappa kände tydligen nån som jobbade där och höll på vid scenen så jag och Sara fick varsin affisch =D men jag köpte singel oxå. höhö ja det var väl det. Sen skjutsade de mig till Resecentrum och jag åkte hem!

Jag har disskuterat det här med Danny med flera stycken och jag blir helt förvirrad haha. Nerå men jag har aldrig haft nåt emot Danny. Bara det att vissa av hans fans betedde sig illa en gång då jag var med. MEN vissa av Ola-fansen var väl inte helt oskyldiga heller, men det är inte det. Att nån ska få skulden, jag tycker bara att det är så onödigt att det ska bråkas.. det vore mkt roligare om man kunde umgås även om inte alla gillar den andra artisten för alla får ju tycka och tänka som dem vill. Alla behöver ju inte gilla samma sak. Iaf jag önskar bara att det inte ska vara så tjafsigt längre :) Alla mår bättre om det är inte är så. okej? PEACE \m/

image336

Räddad

Today have been a rather nice day :) Kom hem för en stund sen från stan. Jag och några andra från klassen som inte såg teatern igår som skolan fixat biljetter till var på den idag. Den var väl sådär, bra skådespelare men lite segt ibland. O så gillade vi inte slutet. "Räddad" hette den. Men kul att umgås och herregud jag höll på att dö i början för en som går i ES3A har det konstigaste garvet jag nånsin hört, första gången jag hörde det trodde jag att hon gjorde sig på men hahaha det är på riktigt och helt plötsligt så ba börjar hon garva och då började jag med och sen Maria som skrattade åt mig 8) öhm ovanligt INTE haha. Men jag kundeinte hålla mig. Seriöst vad får människan sitt garv ifrån xD o så är det värsta högt, alltså ni skulle höra det xD helt sjukt roligt! Ao när jag slutade idag då (vi fick sluta 20 min tidigare fårn matten :D) yeah så stod jag och väntade på bussen, skulle bara åka hem för att ha sång (lite onödigt) men det kostar ju så jag tänkte, äsch jag får väl göra det då. Men så ringde jag mamma några minuter innan bussen skulle komma och jag liksom visste vad hon skulle säga men jag ville ha det klart för mig xD "ne men strunta i det, åk till Sophia ist, jag kan ringa Maria..." min sånglärare alltså haha men det gjorde jag själv ;D o nu har jag ändrat tid för fredagar passar inte x) iaf så åkte jag spårvagn upp till systeryster och hon blev jätteglad fast hon va sjuk att jag kom för hon har varit ensam hemma hela veckan ;O Fredrik ska resa igen när han kommer hem xD haha. Så lagade hon mat och så åt vi , syskonsnack höhö och så råkade jag somna i hennes fåtölj så så roligt sällskap var jag 8) sen var det ju dags för mig att åka ner till resecentrum och möta de andra, men aah lyckad kväll måste jag säga :D gjorde en lite tabbe vid kiosken på Östgötateatern som Maria hade VÄLDIGT roligt åt -.-' men såhär va när vi kom så var jag jättehungrig och jag ville köpa nåt men det var ju så himla dyrt men sen köpte jag i puasen och då hade inte hon i kassan någon växel, jag köpte glass inte bilar som jag hade tänkt från början och då ba "ja men jag kan ta en bilpåse oxå" och då blev det ju dubbelt så dyrt, jag är så dumsnäll ibland -.- men ah jag får väl spara i en vecka ;p hahahaha, o så pratade hon inte ren svenska heller...

ujjjj , nu ska jag sova, jag har såå ont i ögonen och näsan, hata att vara förkyld och så känner jag av i halsen :( blää! men imorgon bär det in till Nrkp igen för att träffa Sara, Sassa och förhoppningsvis Carro! :D förresten så fyller ju hon år idag, ringde till henne innan teatern och grattade! och då förstörde blåsten Sophias paraply som jag hade fått låna ;O jädra blåst säger jag bara! men iaf GRATTIS igen :D <3

Jazz

Tänkte att jag skulle lyda Jessica och skriva lite, idag hade vi bara tre lektioner och sista var dans :) det är det absolut bästa på schemat, haha. Vi hade Sosso för sista gången, iofs var det andra gången vi hade henne idag så vi känner henne ju inte speciellt men hon är duktig. Hon skulle tillbaka till London snart. Vet inte exakt vad hon gör där men dansar är iaf nåt som är säkert. Vi fick lära oss en kombination på slutet till "pulp fiction" jättesnygg dans tycker jag ;D så det var kul! Sen innan det så körde vi massa jazz och pliéer och skit xD men jag lyckades ganska bra men jag måste jobba med mina armar, när vi stod på tå t.ex och sträckte ut armarna så var mina lite för sträckta och för mkt bakåt tror jag, men jag lär mig :D hennes uppvärmning då, den gick jättefort!! haha hann ju knappt med men efter några gånger så satt den ganska bra. Sen körde vi massa diagonaler och även idag blev man härligt varm ^^ sen var det bara och sätta sig på bussen, svettig och dan, cykla hem och duscha och sedan hade jag pianolektion och nu är jag hemma! Har dessvärre lite plugg att göra, men det går fort :p såå jag hoppas att alla har haft en bra dag :)
KRAM!!

..fresten så står det nu klart att den 26 okt så ska jag till Käkkirurgin i Linköping, LINKÖPING!! Fatta hur läskigt det är, men jag befallde mamma att säga att jag ville ha lugnande. Skulle aldrig klara det annars. Jag hatar tandläkaren! Det var skillnad när man var liten för då hade jag inte lika mkt problem med mina tänder och då fick man ju klistermärken iaf! haha men ja håll tummarna för mig, jag har liksom haft tider där förut men första gången sa de att jag inte behövde så då gjorde jag inte det, onödigt att åka in då ju -.- yeah sen hade mamma ringt och på dem verkade det som att jag redan hade varit där så hon sa inget. Men nu har hon beställt ny tid. Ååh jag vill inte :| men ah efteråt kommer det kännas bättre får vi hoppas och det är ju bra att jag gör det nu och inte senare när jag måste betala för att gå dit :p

Vetni en annan rolig sak?! Idag avslöjade mamma för mig att hon hade bokat en resa till Rom i vår :D Det var på tiden haha, pappa fick det i julklapp för två år sen tror jag. O nu ska hela famlijen åka. Trevligt trevligt!

Ojoj nu blev det längre än vad jag trodde. Haha. Imorgon så ska jag på någon teater som skolan har fixat biljetter till på Östgötateatern. Får se om det är något att ha. Det blir nog trevligt :)

Sommaren 07













Alltså den här sommaren har verkligen varit G R E A T trots det stundvis dåliga vädret. Ingenting blir tråkigt med er! Nu ska vi rocka hösten oxå, ellerhur? ;D whohoo. Saknar allt jag varit med om i sommar, kram på er!
Ni är guld värda.

TACK!

image291

Tack ni som tycker min nya bloggdesign är fin! :D haha men jag önskar att det varit jag som gjort den men det har duktiga Vibbe gjort :) applåd till henne! haha xD vi har försökt att göra så jag kan få photoshop men nejnej Vibbes idé räckte inte hela vägen tyvärr. höhö men jag tycker det blev jättefint!! asnöjd ^^ tack Vibbe! :D

Öhm ja sen jag skrev sist så har det väl inte hänt så mkt förutom att jag går i skolan som alla andra haha, jobbiga dagar och mindre jobbiga ^^ men idag var det otroligt jobbigt, iaf innan maten för jag hade så *PIP* ont i magen och i ryggslutet (you know why) haha. Så skulle vi skriva värsta arbetet på datakursen och jag orkade inte anstränga mig liksom, så det var lite jobbigt.. men jag fick ihop lite text iaf och som tur var skulle det inte vara klart idag. Sen fick vi världens godaste mat, pasta med skinksås! :D :D älskar skolans skinksås, YUMMIII! har alltid gjort höhö. Sen så var gympalektionen ganska kul, vi körde ihop med bildarna idag ;P dem har en gympalärare som mamma känner i idrott (min mamma är gympalärare i Finspång) och så frågade han om det var jag som var hennes dotter.. haha xD o nu ska han hålla koll på mig, så att jag kämpar men ööh hoppas han sa det med lite glimten i ögat (a) för jag har ändå inte han i gympa ;D ibland känns det som att mamma känner halva jordklotet xD på förra skolan så var det fyra lärare som kände mamma, gympaläraren som hon hade jobbat ihop med och som jag oxå kände sen So-läraren som hon umgåtts med i flera år, mina klassföreståndare, en hade hon haft i skolan och en hade hon gått i samma klass som hahaha xD sen får jag rabatt på sminkshopen bara för att jag är dotter till "Sportbutiken" (a) men det är ju kul o ha föräldrar som alla känner till 8-)

ojojoj vad text det blev! kom hem från kören precis, väldigt roligt att Sofia är tillbaka :) träffade Agnes oxå, fick en mkt välkomnande kram när jag kom :D söt hon är! yeah men HARE <3

Det rullar väl på

Yeah, i helgen var jag hos världens bästa Rebbo!! puss på henne :* jag tror jag skrattade hela tiden! haha men liksom man har så jäkla kul med dig (: o sen ba var jag tvungen att åka hem :O saknardig ju <3 that's it. tjuhoo haha.

image290

..mhm över till det vanliga dåå, tisdagar och onsdagar är verkligen värst och måndagar -.- uscha och läxor har jag oxå men ska snart sätta igång med dem. Man får knappt nån tid för dem ju, så dåligt! slutar assent plus att man måste ta bussen hem och idag gick jag från bussen, så man är ju inte hemma förns 6 halv 7.

En asfjantig sak som hände när jag var påväg upp för näst sista backen så huset rakt upp, där har de en studsmatta och så var det två killar typ 6-7 år ? vet inte riktigt, inte sju kanske men ah o så ba upprepar de nån fras och skrattar o har sig, sen drar de ner byxorna varenda gång de hoppa och vände röven till mig, GAAH men jao killar mognar väl senare än tjejer antar jag ;) hahahahaha!

RSS 2.0