Det rullar väl på

Yeah, i helgen var jag hos världens bästa Rebbo!! puss på henne :* jag tror jag skrattade hela tiden! haha men liksom man har så jäkla kul med dig (: o sen ba var jag tvungen att åka hem :O saknardig ju <3 that's it. tjuhoo haha.

image290

..mhm över till det vanliga dåå, tisdagar och onsdagar är verkligen värst och måndagar -.- uscha och läxor har jag oxå men ska snart sätta igång med dem. Man får knappt nån tid för dem ju, så dåligt! slutar assent plus att man måste ta bussen hem och idag gick jag från bussen, så man är ju inte hemma förns 6 halv 7.

En asfjantig sak som hände när jag var påväg upp för näst sista backen så huset rakt upp, där har de en studsmatta och så var det två killar typ 6-7 år ? vet inte riktigt, inte sju kanske men ah o så ba upprepar de nån fras och skrattar o har sig, sen drar de ner byxorna varenda gång de hoppa och vände röven till mig, GAAH men jao killar mognar väl senare än tjejer antar jag ;) hahahahaha!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha yes, var ju värsta bra att det var inställt ^^ Men det var fan rätt skönt när dom kastade vatten, vi hade sprungit runt så mkt på stan så vi var alldeles varma, fast sen blev det ju lite kallt iom att vi var första gruppen..

2007-09-06 @ 06:15:54
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Lisa

sötisar!! :) (L)

2007-09-08 @ 11:49:14
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: Sara

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD !!!!
KAN NÅN HA EN FINARE BLOGG ELLER? :O :O SKITFIN JU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-09-10 @ 18:28:04
URL: http://Sariiiis.blogg.se
Postat av: Paula

skit snygg design :)

2007-09-10 @ 19:05:21
URL: http://paaulas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0