Happy Valentines Day!

Glad alla hjärtans dag!

image374


Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans..
själv så har den varit sådär men ändå rätt så okej :p

Imorse fick jag den där söta lilla nallen på bilden, den ska hädanefter vara
min turnalle. Var det
redan idag, eftersom att det gick så bra på redovisningen (a) hehe.

Imorgon så drar jag till Västerås! Ska gå med Lisafisa på Mellogenrepet.
Kommer hem på lördag, (tidigt) för att hinna med dansträningen till
majföreställningen. Japp jag är en plikttrogen liten flicka ;)

Sedan på söndag så åker vi till Sälen, Lisa ska följa med :) whiho.

Men ja det var allt jag hade idag, haha min blogg är typ död..

Puss <3

Koncentrationsveckan

Föreställningarna hitills har gott super! :D Det är jättekul, verkligen, slipper alla vanliga lektioner for once. Fast det är dumt att alla danslektioner försvinner nästa vecka, vi kunde haft det ist för vanliga, som det är nu typ. haha.

Igår efter cabarén så åkte jag och Anna till Amanda en stund, det var en "liten" klassfest. Efter ett tag blev det läge för att åka hem, säger inte varför haha. Men ja det blev lite för intimt om man säger så xD Ska bli kul att höra vad de säger imorn ;)

dagens låtar,
Nirvana - Smells like teenspirit
Wyclef Jean & The Fugees - Ready or not

jag är HAPPY

jag är jättegladhappyochsupermegataggad inför imorgon! då ska jag träffa idaa älskling och gå med henne..på en grej. puss på dig va :* ses imorn!

image373

Fia-styggFia-Sophia

Idag har jag, farmor och farfar spelat fia!! Det är hur kul somhelst med dem, hahaha :D Tyvärr så förlorade jag.. men de är så roliga när jag tar dem och skickar in dem i bot igen xD farmor kallade mig för styggFia, det kanske stämde 8) men iaf, jag fick det i födelsedagspresent, plus rosa&lila bestick :D asbra tills jag ska flytta hemifrån. Dessutom har jag alltid velat ha ett fia-spel haha, vi har alltid spelat det när vi hälsat på dem i sommarstugan.



Sen så har jag och farmor varit och handlat idag, ingredienser till pizzan som vi skulle baka, de blev jättejättegoda! Som vanligt dårå ;) haha vi körde nämligen efter mitt recept idag. Här gör man degen själv, åker inte och köper någon pulvergrejs inte ;o



Imorgon så börjar Es1a:s koncentrationsvecka, shit den är lika lång som ordet x) haha! Så det blir till att jobba fårn 8-8 varje dag :| typ. Iihh orka liksom.. men jag ska sova hos Sophia :) Ska faktiskt bli kul med tanke på att det är våran första cabaré vi gör på DeGeer.

RSS 2.0