Mitt besök hos käkirurgin

Åh damn vad jobbigt det var! För det första har jag inte ätit på nio timmar förns nu när jag skyfflar i mig lite yoghurt haha. Kött är ju inte ens att tala om liksom. När vi kom dit så såg jag att jag skulle få bli omhändertagen av en kille, då fick jag lite smått panik i sisådär 3 sek. Haha den första tanken som kom upp i mitt huvud var att nej nu kan jag ju inte gråta!! HAHA, men sen ångrade jag mig och ändrade uppfattning, han såg rätt så snäll ut och han kan nog sin sak liksom. Jag hade rätt! Först tog vi några röntgenbilder, det smärtade litegrann sådär, speciellt när han satte dem långt ner. Sen skulle jag få lugnande, av begär från mig och min mor (a) så då fick jag dricka nåt som smakade rent ut sagt S.K.I.T! Jag råkade utbrista "fyfan" haha o mamma fick uggleögonen 8) förlåt! Efter det skulle jag ligga och vila i en kvart och försöka "sova" så att jag slappnade av. Han kom in och berättade att det hade blivit lite fel, han skulle berätta lite saker för mig innan jag fick lugnande men nu fick han ta det efter ist, ifall jag ville göra det lr inte för det fanns vissa konsekvenser o sånt skit men jag valde att genomföra det, andra gången liksom, vill inte åka hem utan o ha gjort nåt igen. Han sa att den här tanden låg precis vid ett nervträd eller nåt aah blabla att det fanns en liiten risk att jag skulle kunna tappa känseln i underläppen o mitten av hakan, men faktum är att jag tror att han gjorde ett väldigt bra jobb för det är borta nu, han sa liksom att jag INTE SKULLE ha någon känsel direkt efter o typ några veckor efter men den är redan borta xD
Så kom den stora stunden, vi gick in i en ganska stor sal och det var svinkallt därinne :| så när jag la mig på stolen så började jag darra, verkligen jättemkt, hela min kropp skakade :p det tyckte jag var jättekonstigt, hade jag inte fått lugnande?! Baah men sen kunde jag slappna av någorlunda iaf. Yeah så täckte dem över hela kroppen med gröna dukar och så fick jag en sån för ögonen, det var som värsta operationen, mamma var oxå tvungen att ha såndär plasthatt och rock på sig xD o så la dem alla vertyg på min mage xD läskigt. Sen fick jag liksom se den där slangen där dem suger upp blod från ja där de jobbade i min mun, gaah det var äckligt :p men alltså så himla skönt, han måste haft någon superbedövning för det gjorde inget ont!! Det kändes ju självklart men inte så att jag ville börja gråta, haha det gjorde alltså inte smärtsamt ont, det tackar vi för då nu är jag jättestolt över mig själv (a) sen fick jag lägga mig en stund igen för de sa att jag skulle ligga en timme lr nåt men hallå, jag kunde gå efter 10 min om inte tidigare (a)

Vi hann med lite shopping på Ikano-huset och IKEA :) jag hittade en skinnjacka eller rättare sagt två stycken!! iihh äntligen, en sån som jag vill ha, en slät utan fickor på bröstet lr nåt sånt och sen mudd uppe och nere, perfekt :D men vi hängde undan dem så alltså har vi inte köpt nån än ^^, det skillde lite i priset. Annars så inhandlades det en vit halsduk från Gina och en brun tröja från Vero Moda :D Jao och nu har jag faktiskt jätteont på vänstra sidan, och tanden värker som bara den eller haha vilken tand? Där de tog bort den då. Men fick några tabletter som jag tydligen ska ta för att lindra smärtan lite och så ska jag skölja med någonting imornbitti oxå + kväll xD

Nu ska jag snart lägga mig i soffan och bara ta det lugnt till nån bra serie xD haha. Men jaa detta var en stor dag för mig (a) I DID IT!

Varför?!

image364 Varför ska jag alltid vara så trött varenda eviga dag?! Jag blir sur, för det enda man hinner med när man kommer hem är typ att förbereda inför nästa dag. Idag så hade jag en av mina längsta dagar, pga av att jag läser språk. Somnade på bussen, det var så skönt för han släckte och då kunde jag inte hålla mig vaken längre.. sen när jag kom hem så hade jag piano typ direkt, sen sång. Så jag var ganska hungrig när jag kom hem liksom, borde ta med mig macka eller nåt, men glömmer alltid det. Iaf jag sover nästan alltid när jag kommer hem, antingen så lägger jag mig i soffan eller så är jag helt död på bussen. Aah sen är det inte så mkt mer med det, det är ju läggdags snart -.- jag blir galen! Haha ni har nog förstått det nu kanske. Men jag ska inte ge upp, det är trots allt ganska kul när jag väl är i skolan. Fast blö på alla arbeten vi ska göra.. *suck*

I hope you had a great day!

DHANI & DANNY

HAHAHAHA DET HÄR TYCKTE JAG VA KUL, o så ba heter dem likadant xD o e blonda!


GAAH VAD HETT HAN DANSAR!!!!



jag vill träffa han!!! :O jag har gjort den EN gång och det var jääättelängesen -.- (alltså Dhani)

Snölykta

Hihi jag gick ut en stund med Fiffiluren och gjorde en liten snölykta, mysigt men ganska så kallt haha. Vet inte om jag lyckades så bra men kul att göra nåt lite vinteraktigt ^^ fick hålla på och tända ljuset flera gånger innan det inte blåstes ut. Är nästan klar med historian nu, pappa kommer snart hem och ska hjälpa mig med det sista, sen kom jag på att det är kör idag så jag får väl dra mig neråt sen. Måste säga att det är väldigt skönt att vara ledig idag :)


Stressig måndag

Ohja när man äntligen har fått en ledig måndag pga av att vi hade Öppet Hus i lördags, ja då har man läxor :/ jag börjar alltid försent med allting så nu sitter jag här. Vi ska skicka in det här arbetet idag och lämna en "fysisk" kopia imorn så man slipper inte undan, jäklar. Det är väl bara att börja skriva igen då, sen kanske jag kan få liiite fritid, ja tack! -.-

Huhu förövrigt så var jag jätteduktig i förrgår och städade faktiskt mitt rum på sisåsdär en kvart :D YAAAY!! I'm very proud of myself actually ^^ ne men jag har väl inte så mkt mer att säga.. igår var jag på julskyltningen o lite sånt trevligt, fick i mig ett par skumtomtar och lussebullar 8) MMMMM (:

ajja time to do som business! Tjosan ^^

chocolate bear <3 barbie (hahaha xD) snyggt asså.

hahaha så kul!



hahahaha..HAHAHAHAHA det bästa är ändå när Björn ska ta fram sin kvinnliga sida, när han "råkar" tappa pennan som man har sett i så många filmer haha o så upp med röven HAHA, hela klippet e bra! När Johan säger det där med hon som spydde i TV, det är oxå kul ^^ Btw, imorn e han ju med i Parlamentet, BJÖRN <3 får inte missa xD xD xD

Idol

Jag vet att typ ingen håller med mig om det här 8) Daniel förtjänade verkligen inte att åka ut! Andreas var sjukt bra. MEN han var som ett stenblock större delen av sina framträdanden, jag menar visst jag satt oxå och störde mig på att han inte riktigt kunde släppa loss men hallå det är väl ändå en sångtävling? Ingen jädra teaterskola :p fast Amanda, Daniel är ju jättebra på scen, de har liksom allt, men jag tycker att juryn var för hård mot Andreas, de tyckte att han förtjänade att åka ut för att han inte rörde sig så mkt som dem ville? Han sjunger ju som en gud, det borde alla höra, han har den perfekta rockrösten, jag diggar hans röst ngt så enormt men okej bland de här fyra så går det nästan inte att välja, om man skulle se till allas framträdande idag så var väl hans minst bra fast han sjöng bäst av alla sådetså :) Marie och Andreas har bäst röster, Amanda vinner på att hon har hela paketet liksom. Hade nog hellre sett att Amanda åkte ut innan Daniel.. men men de kommer bli framgångsrika artister iaf dem två, de är redan färdiga typ! Idag var det dessutom massa bra låtar, alla var bra förutom Roxanne, alltså jag älskar rock, jag är uppvuxen med rock ^^

Alla är sjukt bra i år, bara att konstatera!

imörn äre Öppet Hus i skolan, niorna ska komma och hälsa på medans vi har som typ vanliga lektioner ^^ ska väl bli lite kul ;D

puss.

Skinnjacka m.m

Har provat jeansen idag, dem var såhääääääääär snygga!! VILL HA, MÅSTE HA, MÅSTE HA INNAN JUL (a) plus en skinnjacka som jag hittade på stan på Carlings idag, finally har de fått in nya, o så hade de en assnygg topp där oxå en lite längre whaaa och så ska jag köpa streetskor hos pappa, svarta addidas med guldränder :) fast det är klart, jag måste ju jobba ihop det där men det fixar vi, idag ställde jag upp nästa alla pjäxor där nere, får göra resten imorn lr nåt och så får jag väl hjälpa till med massa annat om jag ska få allt det där, dem kan ju dra på julklapparna oxå xD höhö.

Nu ska jag duuuscha, känner mig så ofräsch, eller iaf mitt hår! ;P hiihihi vi har fått värsta fint i affären och i spat, bubbelpool o allt :D mysmys! Så har dem satt upp en stor skylt ovanför dörren, coolt liksom. ;D Alltid kul med lite förnyelse. De har ju fräschat till massa i lokalen vi har nu. Aah jag är hungrig oxå :O foodfoodfood here I come!

Ciao!

snart blire sängen

Whiho! Som alla kan se har jag försökt mig på att göra om min bloggdesign, haha jag blev nöjd denna gången, får se hur länge jag har kvar den här 8) brukar ju byta ganska så ofta haha!

Ska inte göra så mkt mer idag förutom att äta kvällsmat och gå för att sova :D jag är trött huhu och det är ju bra om jag inte försover mig, har för vana att ligga kvar lite för länge (a) jag vaknar alltid när klockan ringer men om jag går upp då är en annan sak hehe.

Ni får sova så gott, imorn äre fredag, har inget speciellt planerat förutom att jag måste bli klar med historian någon gång ;O ujuj fick förlängt till måndag, det var snällt tycker jag!

Godnatt :)

please?

Är det någon snäll själ därute som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med en ny design på bloggen? Jag tröttnar så himla fort -.- haha men gärna nån som har PS (a)
Juste, GRATTIS REBBO TILL NYA BLOGGEN, efterlängtad måste jag säga! :D <3

jeans

Nugget hade premiäröppning i nya lokalen idag, var där och kollade, vill ha ett par jeans jättemkt! ja jag vet att jag fick ett par nyss, men mina älsklingsjeans håller på att eller dem ÄR för små (a) så jag behöver ett par till nya 8) iaf 499:- de va ju inget ;)

nu ska jag slänga mig i soffan, är så trött o sen åker jag väl ner och provar jeansen.  HERRÅ.

böl&sverigevinst

japp, jag grät nyss, heores va för sorgligt idag asså :p har sett på fotboll oxå! Allbäck e bäst!!! Äntligen fick han vara med från start ;) och vad hände? jo han gjorde mål efter 34 sek!

har kommit på att min soffa är vääääääldigt bekväm, o så har jag ett täcke som är värsta varmt, det ska jag ha med mig om jag fryser någon gång x) sen har jag tänkt på hur jag vill ha mitt rum, är såå sugen på att göra om och köpa en stor vanlig säng xD ruligt ruligt.

nemen folk på msn är tråkiga som vanligt :) så jag går o lägger mig, godnatt!

snart fredag igen, hujeda mig :O vad tiden går fort.

Whazzup wazzup

Jaaaaaaaao ni idag åkte vi niobussen igen , halleluja!!!!!! Haha men imorn har vi prov klockan 08.00 -.- så hejhej tjugoisjubussen...

Har suttit med min jäkla historia och skrivit, jag blir så arg, liksom han vill att vi ska skriva 3-4 sidor, storlek 12 och jag har skrivit en sida plus två rader -.- som i verkligheten på papper är 2,5 sidor! Jag gillar inte han just nu, bluööäähh! Faktiskt, han ska va så himla petig och bara för att inte han orkar rätta prov så ska vi få skriva en tråkig uppsats om medeltiden så att vi inte får någon fritid!! -.- man kommer ju hem vid 4, 5 eller 6 o så ska man äta och sen borde man få göra lite vad man vill, men nää då har vi fått läxor så att vi inte har tid med annat. Idag fick vi en till skrivuppg i svenskan, hallå hur tänker han?! bajs på dem.

Det har varit lite kul idag iaf, danslektionen :D vi fick lära oss två nya koeografier plus en som vi har kört en gång förut, så tre stycken på samma lektion, askul, det är så det ska va tycker jag! :D vi hade Jazz med Maria och det är verkligen det roligaste, modernt är inte min grej, men jag kan väl lära mig att tycka om det 8) balett kan nog vara rätt så kul haha bara för att det är så graciöst xD

Dagens dåliga: JAG BET MASSA PÅ EN AV MINA NAGLAR :| fy mig! Jag ska skärpa mig, lovar. Haha om den ska hinna ikapp de andra så måste den få raketfart, haha ne jag skoja (a) xD

puss&godnatt!

kärlek

ååwh! alltså era kommentarer. Ni är så underbara, hela bunten!
o jag har inte börjat med läxorna jag hade tänkt än för jag var liksom
tvungen att svara på era söta kommentarer, man blir så glad av er.
MASSA KÄRLEK TILL ER.
*kastar geléhallon* ^^

jag kanske kommer känna så fler gånger eller hela tiden, jag vet inte MEN EN SAK VET JAG och det är att jag älskar er! :*



whoa haha idag har vi både haft afrikansk dans och gympa, snacka om att jag är död!! :|

historia

awh, Sara&Sassa tack för era kommentarer, thanks.. ni e bra! PUSS på er liksom. idag har jag gjort massa historia och jag är inte klar än, men som tur är börjar jag kvart över tio imorn :) o så har jag druckit jordgubbscider hela dagen, haha.
vad har ni gjort idag?

wellbrell jag ska fortsätta.
hejs

image357

jag har ingen..

Jag har tänkt jättelänge.. jag har ingen riktig bästa vän, nån som man pratar med varje dag eller som alltid vill umgås med en, någon som man kan ringa när somhelst och prata om vadsomhelst. någon som förstår mig till 100% jag har vänner som gör det förvisso men jag har ingen som känns som MIN. Många av dem jag känner har en kompis som man inte kan vara utan, den som man frågar först, tänker på först när det gäller vissa saker, som inte kan göra vissa grejer utan den. Jag vill oxå ha en sån kompis. Jag har massa underbara kompisar men jag har ingen som är sådär riktigt nära, bara nästan. Jag kommer nästan alltid 3:a eller vad man ska säga.
Jag saknar bara att ha nån, som har mig som sin allra bästaste vän.

Okej, jag har faktiskt Rebbo, men nu har hon fått pojkvän så då liksom blir det automatiskt att man glider isär lite.. ja jag har flera oxå men inte sådär näääära. Ni kanske inte förstår vad jag menar men shit the same, detta är bara tankar jag har ibland. Jag vill inte vara elak eller nåt med det här inlägget, jag är väl bara avundsjuk på alla som har en riktigt j*vla BÄSTA vän.

Sen en sak till, folk säger knappt hej på msn längre, gillar ni mig inte eller vad är det? Bara för man inte har träffats på ett tag så behöver man väl inte tappa kontakten helt? Ni kanske inte menar att såra men jag kan bli ledsen för minsta lilla sak. Det är jag inte glad för, det är jättejobbigt. Det känns som att jag har tappat kontakten med nästan alla. Skolan kommer i första hand just nu, det är mkt arbeten och sånt. För det vill jag inte förlora alla. Bara så att ni vet.

Ibland känner jag mig så utanför!

Godnatt.

image355

Freeeeedag!

Tjotjoohoo!! Fredag it is, mawha ;D
Har inte hänt så mkt idag haha förutom att jag varit i skolan (varje fredag härnäst ska jag få åka med tioöversju-bussen, min franskalärare är snäll :D) slutade, köpte godiiiis sen bar det hemåt. Sen har jag sovit lite höhö, pappa kom hem med pizza! Så jag har fettat mig rejält xD

Jao o så vare Idol dårå. Tycker faktiskt att ALLA gjorde bra ifrån sig på olika sätt!
Marie: Bra låtval, fantastisk röst och glädje!
Andreas: Som vanligt briljerar han med sin röst men han måste verkligen jobba på sina scenframträdanden. Såg nästan ut som att han skulle börja gråta, tycker synd om honom, han var den enda som inte fick speciellt positiv kritik från Carola, jag menar han försöker ju så det bara ryker om det. Stackarn.
Mattias: Jag blir så galen på alla som vill ha ut han och säger att han inte är bra eller att han sjunger falskt, han sjunger INTE falskt, han har jättefin röst, värsta len och så tycker jag att den är snygg, alltså rösten är snygg på nåt sätt. Ibland känns det dock som om att han sjunger genom näsan eller nånting, han släpper inte riktigt loss. Men jag diggar fortfarande hans röst ;)
Daniel: Ja alltså han har ju talang den killen, i början tyckte jag att rösten var "WOW" men njee hans röst har sjunkit lite tycker jag, eller jag vet inte hur jag ska förklara, hans röst känns så vanlig, den har inte så mkt speciellt, utan det blir asbra bara för att han är så cool på scenen plus att han sjunger bra men inte världsbäst :p
Amanda: Sometimes får hon till falska toner men över det hela så är hon en naturbegåvning, det var nån gång då hon var sjukt bra! Jag älskar det där rivet hon får till, när liksom rösten spricker utan att det blir falskt, sen är är det aldrig tråkigt att kolla på henne. Hon är som Daniel, för sig bra på scenen.
TUMMEN UPP TILL ALLA IDAG :)
Hihi nu har jag lekt jury, det är ju kul haha. Men sådär tycker jag ;D

Vad tycker ni om dagens framträdanden?


Jag vet inte alls vem som åker ut, det blir säkert Mattias eller Andreas, de har ju trots allt hängt löst de senaste gångerna. Men men vi får se hur det går. Så måste jag tillägga, säga vad man vill om Carola men ingen kan ta ifrån henne sin begåvning, enligt mig har hon utan tvekan Sveriges bästa röst! Hon är faktiskt världsklass oxå, jag tycker hon kan mäta sig med många utländska artister som typ Celine Dion, haha hon sjunger ju så grymt bra men det gör Carola med, hon kommer ju hur högt somhelst, kan inte låta bli att avundas henne litegrann ^^ Dessutom är hon erfaren, hon är ju typ 40 eller nåt. Haha ajja jag gillar henne. Vissa hånar henne för att hon är så troende eller liknande, visst ibland kan hon låta lite rolig när hon spår på med sina varma kommentarer men jag tycker att hon är härlig, o så har hon ju förlorat båda sina föräldrar på kort tid. Då är det nog tur att hon är så starkt troende som hon är.

Nejmen slutpladdrat för min del nu haha.
Har bytt design igen som ni märker, en gammal goding kan man säga ^^ saknade den lite, lyssnade på en låt som är från när Britney, Justin och gänget var små och då hade jag den här bloggdesignen, hihi konstigt hur man kopplar saker och ting ibland asså x)

PussoKram!

Afrikansk dans

imorse var jag och ganska många i min klass på friskis&svettis haha det var kul xD sen hade jag inte råd att äta på stan, det var ändå god mat i skolan så att ;p men vi gick och kollade i några affärer, jag har hittat tre skivor jag vill ha, ett par stövlar, halsduk och mössa. Nu behövs det bara pengar -.- men det är ju jul snart så att ^^ då ska jag önska mig skivor alltså!
Efter lunch hade vi dans (på schemat) men vi fick träffa John från Kenya ist som ska ha oss i afrikansk dans på några torsdagar framöver, han visade bilder och berättade om hur det var där nere där han bodde, han föddes i slummen, det verkar vara jättehemskt där :/ o tänk nu, han får mat varje dag, det måste varit en konstig omställning, han startade en dansgrupp där nere och som vår ena danslärare dansade med när hon var där nere, nu är han i Sverige :) o tänk att veta hur sina vänner har det, eftersom att han varit med om det o så har han fått det bättre än han haft förut. Vi är så jävla bortskämda här. DeGeer har fixat ett utbyte med Kenya så när vi går i tvåan får vi åka ner dit :O ao men sen kl.3 så hade vi han i afrikansk dans, fast nu både 1:orna, 2:orna och 3:orna. Det var jättekul och HAN rörde liksom hela kroppen, jag förstår inte ^^ dessutom så sa Pia att de dansade liksom hela tiden, det är ju inte säkert att de får mat en gång i veckan ens och ÄNDÅ orkar dem dansa och allt vet vad, de vet hur man överlever. Min nya förebild!

haha jag kan ju avslöja att jag har slängt pengar på två stycken bullar idag.. den första VAR SÅ FÄRSK OCH MJUK O JÄTTEJÄTTEJÄTTEGOD! Sen när jag köpte innan vi åkte hem så tog hon den som var mest bränd :O man ba tack -.-
NU måste jag sätta igång med mitt pluggande, jag vet inte vad jag ska börja med eller hur jag ska börja, det är jättejobbigt :(

men men jubbajubba. PUSSSSS.

en liten hjälp på vägen, tycker om att ha det uppskrivet så jag liksom kan bocka av vartefter jag blir klar.
läsa klart sidorna jag bestämde i svenskaboken
skriva om engelskaboken
göra franskaläxan (NEEJ JAG GLÖMDE FRANSKABOKEN -.-')
engelska läsförståelsen
skriva dans
dagbok
läsa all historiafakta jag hittat
försöka börja skriva på historian

en ganska kul grej, 50 cent ska komma till Norrköping haha xD



UPDATE:
läsa klart sidorna jag bestämde i svenskaboken
skriva om engelskaboken
göra franskaläxan (NEEJ JAG GLÖMDE FRANSKABOKEN -.-')
engelska läsförståelsen
skriva dans
dagbok
läsa all historiafakta jag hittat
försöka börja skriva på historian

Mysig onsdag!

Aoo dagen började med att jag och Maria skulle ta tioöversju-bussen imorse, en halvtimmes sovmorgoon liksom, om bussen inte hade varit försenad hade vi hunnit men nu kom vi typ 4min försent, inte så farligt, de hade inte ens tagit närvaro ^^ vi hade bild dårå på EOSEN. Kan inte säga att jag tycker det är så kul haha men det är inte så jobbigt iaf.
Efter det hade vi svenska o sen lunch. Egentligen skulle vi haft kulturhistoria efter lunchen men den var inställd så ALLA som inte läser språk fick åka hem -.- fast jag hade inte viljat åkt hem iaf för jag, Rebecca, Amanda, Camilla, Emma, Oscar, Matilda, Sofia, Siri och Amanda gick och fikade på café nybryggt, det var mysigt!! :D o så helt plötsligt kommer en som jobbar där och ställer fram godisskålar :O värsta generööös! hihi. Till slut var det jag och en till dansare och resten teatrare, alltså teatrarna är så mysiga och roliga!! xD haha I like them :) sen hade vi franska dårå och efter att fått tillbaka våran riktiga lärare så är det MKT roligare!
Var lite tid kvar innan bussen skulle gå så jag gick en sväng på stan, köpte godis och gjorde sedan sällskap med Madde, Sandra och Malin på bussen ;D och Sandra förändras aldrig haha, hon pratar STUP I ETT. Men hon är söt xD Höhö när jag kom hem var det piano&sång som gällde, min sånglärare frågade om jag ville gå på storbandskonserten som skulle vara på Bergska så jag hade bara en halv lektion. Så skulle jag gå upp till pappa o säga att han inte behövde vänta men så hade han åkt iväg en stund tydligen, gaah o så när jag gick tillbaka till musikskolan så var inte hon kvar xD så gick jag i KYLAN till Bergska o så ringde, ringde, ringde o ringde jag men aahhh åh va jobbigt när inte folk svarar -.- o så gick jag tillbaka till affärn igen o då var han där, sen gick jag en stund på konserten iaf och sen gick jag hem och det var svinkallt! Jag har dessutom tappat bort min hemnyckel så in kommer jag inte, därför fick jag ÄN EN GÅNG klättra igenom toalettfönstret o så skrapade jag tån i tegelväggen -.- HAHA men alltså nu orkar jag inte skriva mer..

imorn är det friluftsdag, ska med tjejerna till friskis&svettis ^^ haha. PUMPA PUMPA MUSKLER 8-) sen ska jag kanske följa med Amanda&Camila F till Paus o äta sallad :D

HARE GÖTT, måste göra läxor nu som vanligt men ah pusspuusss!!

Tisdag 13/11

Hej och godagens! Idag började vi morgonen med dans :) och så fick vi en ny koerografi, assnygg :D jättekul var det och så körde vi en jättelång uppvärmning fast hon sa att vi bara skulle göra en kort idag xD fick ha ihop med Eosen eftersom att Anna är sjukskriven :p

Sen hade vi matte, lunch (chili corn carne <3) fast utan ketchup :O så ett MINUS där tyvärr haha. Efter lunch hade vi kort svenska för att vi skulle hinna ner till Degeer-hallen och kolla på musiktreornas "Son-konsert" handlar om försoning. Den var väl bra men jag har inte orken till att sitta o lyssna på sånnadär långa musikstycken, det måste hända nåt på scenen samtidigt för att jag ska ryckas med ^^ men i slutet blev det drag (trodde jag) men det var väl för att vi satt så högt upp, det blev ingen känsla för det var så lågt ljud -.- låtarna var ju bra liksom. Ajja de var duktiga ^^ trummgrejen och soppkvastarna var ändå bäst! haha.

Hoppas att jag kan gå på tvåornas dansföreställning på torsdag, ska bli kul isf (; få lite inspiration kanske!

Nu ska jag duscha, sen läsa ut engelskaboken och samt läsa lite i svenskaboken. Sen får vi se om jag hinner med att läsa lite historia, tillochmed kanske börja skriva. Det märker vi höhö. 20.00 är det Andra Avenyn. Jag visste inte ens att det gick på tisdagar förns Jessica sa det xD

måste berätta en sak som hände igår i maten:
Jag: Neej, jag har lock för öronen! -.-
Camilla: Håll för näsan och blås!
Jag: Håller för näsan, blåser med munnen.
Camilla&Jenna: hahahaha
Camilla: Var du allvarlig?! :O xD 8-)
Jag: .... (a)
(sen när alla fått reda på det)
Alla: HAHAHAHAHAHA!

men vadå man blåser inte med näsan, faktiskt!

hejdåvinkelivink ^^

I did it! :D

alltså nu är jag allt riktigt stolt över mig själv! (a)
idag har jag:

duschat
dammsugit köket och lite av vardagsrummet
dukat
tränat massa på min pianoläxa (högst ovanligt)

beställt balettskor
tagit fram uppslagsböcker och fakta till historia-uppg.
bäddat ur soffan eller hur man säger xP
städat rummet!
skrivit planering till svenskan v. 46-50


WHIHIHIHOHOOHOHO, eftersom att jag inte brukar göra sådär värst mkt på en söndag och dessutom brukar jag vara så trött så är jag jättestolt! :D :D va inte så jobbigt att städa idag (a) haha.

juste, idag är det Fars dag ;D har grattat pappsen, satt ju vaken halva natten för att göra ett jäkla kort xD haha men jag fattade till sist tack vare Jennifer, eller egentligen kom jag på det själv till slut vad jag gjorde för fel men hon hjälpte mig, *tacksam* :) jag skulle inte stått ut om jag varit hon hehe (a)

Everything I do, I do it for you

spelar den på piano nu, ihihiiihi det går jättebra, hah jag fick damma av keyboarden igår, har inte spelat på ett tag 8) jag kan hela första sidan nu, whoho det går framåt!
måste leta faktaböcker till historian också sen beställa balettskor, städa och bädda. Får se om jag har gjort allt innan kvällen ;D

hårspray

Såååå irriterande att jag missade en timmes längre sovmorgon idag! -.- jag dör... jag hade glömt att vi skulle kolla på tvåornas teater idag. Men som tur var hade Anna från Katrinehooooooolm oxå glömt det xD oj alltså vad jag garva, haha vi kom in på saker som att döpa sin katt efter hockeylag 8-) yeah så kollade vi på teatern, gud vad duktiga dem var!! Riktigt kul att se :) "Glasblåsarens barn" pga det så slapp vi både kulturhistorian och svenskan, då vare bara lunchen och dansen kvar ;)

När jag kom hem sprang jag in på sminkshopen och köpte mig en hårspray xD ska göra iordning håret lite extra imorn hade jag tänkt, inte för att det är nåt speciellt men ändå ^^
ah och nu är jag så himla trött, mina ben är som klena sparrisar.. lr nåt haha o så fryser jag -.- sitter med mina snobbentofflor :D:D asskönt!
Men ska lägga mig i soffan o mysa framför Tvn nu!

P&K / CJ

shoppelishopp o stress! :O

jaaa alltså det blev sjukt stressigt där på slutet, jag skulle få skjuts hem från stan idag, för mamma skulle åka in och kolla kläder till 40-årsjubileumet för Bergska skolan på lördag, men hon hann inte köpa nåt eller hitta nåt för att jag var tvungen att hinna hem till min piano&sånglektion *dåligt samvete* men jag fick tre tröjor.. (a) hehe en svart långärmad plus två stycken toppar, 2 för 98:- värsta bra! o nu har jag upptäckt vart alla snygga kläder på H&M är....hahaha det var längesen jag var på övervåningen, men jag har trott att det bara var barnkläder men det fanns tydligen ungdomskläder däruppe oxå, jag som aldrig brukar hitta nåt förutom underkläder där, assåå haha men man ser inte ungdomsavdelningen utifrån sådetså! xD
Jag kom typ 10 min försent men fick ändå 20 min o så blev jag ju då 5 min försen till sången men äsch jag var hennes sista elev på dagen så att hon drog väl över. Allt ordnar sig liksom! :D och jag blev jätteglad för hon sa att det var så bra hela tiden haha och att jag fick fram fina toner, jag sjunger på franska nu ser ni, det är inte det allra lättaste men askul, underlättar ju om man känner igen låten och det gjorde jag, Edith Piaf, har sett en film och skrivit om henne dessutom i franskan, passar värsta bra.

"Run DMC ft. Aerosmith - Walk this way"

it's good!


juste.. jag fick G+ på historiaprovet -.- JAG VILL HA VG eller nåt..

alla som inte dansar är våldtäcktsmän...

alla som inte dansar är våldtäcktsmän, gäller alla hela kvällen ingen åldersgräns, gäller han och hon konsekvent..
alla som inte dansar är våldtäcktsmän, alla som inte dansar är våldtäcktsmän, gäller hela kvällen mellan tolv o fem! (8)

TJOHOO vilket gung ÖH ÖH ÖH YEAH xD

dans&gymshop

whiho, gick in och kollade där för jag behöver dansskor, både jazz och balett! haha de här ska jag köpa:
en canvassko med delad sula.

image353

Seg dag

Imorse fick vi ha dans med EOSEN för att våran danslärare var sjuk. Det var inte så roligt, har gjort det där typ tusen gånger, nu vill jag börja dansa lite mer!
Sen hade vi matte, det gick framåt ;D lunch efter det, vi fick något som såg ut som ris men samtidigt potatis xD jag tror det hetter bulgur o sen kebab, aah gott! Det följdes av svenska och engelska, sen hade vi ingen dans på eftermiddagen för tvåorna har koncentrationsdagar som lärarna måste vara med på.. så vi fick sluta tidigare, fast innan tittade jag lite på teatrarna när de repeterade "Glasblåsarens barn" duktiga var dem.

Nu är jag alldeles färskt hemkommen, har hunnit äta lite.. ska träna lite piano&sång nu hade jag tänkt :)
haha och jag är ganska så trött, somnade flera gånger på bussen hem, jag höll på att bryta nacken där några gånger ;p men det gjorde jag inte som tur var.

"Halleluja jag blev slagen som barn, skitsamma jag är glad för en dag
Delar lägenhet med en halv jugoslav, skitsamma jag är glad för en dag
Jag blir full på en öl, jag är glad för en dag
Välkomna ska ni va till glad för en dag....."
hemsk text men liksom den sätter sig på hjärnan.. det är Rebbos fel, hon som skickar alla konstiga låtar :P

happy!!

guess what?! jag fick VG+ på mitt matteprov :D :D :D 1,5 poäng ifrån MVG :O har nog aldrig haft så bra på ett matteprov (a) snacka om revansch, iih jag är jätteglad (a) barasånivet :p
nu har jag duschat, måste göra engelskaläxan, hoppas det går fort, haha har ingen lust med den.

22:00 = PRISON BREAK!! får inte glömmas, det är bäst ;D



och hosthosthostjaglyssnarinteallspåsmurfarnaHOSTHOST 8)



Mitt höstlov :)

Har varit otroligt roligt :D helgen kommer jag inte ihåg så mkt av, men den var nog ganska slapp, skönt det liksom. Vila upp sig lite. På måndagen började vi att flytta affären om jag inte minns fel men vi gjorde iordning lite iaf, jag hjälpte till. Nu är det klart och jag tycker det blev jättebra!
tisdag: jag tog en fika med Ida, längesen jag träffade henne, så det var mys att snacka lite :)
onsdag: klippte mig på förmiddagen och åkte sedan in till Norrköping för att hämta REBBOO! <3<3<3<3 vi gick på stan och åt tacos o massa ;D
torsdag: Jag tog med Rebboo ner på centrum och visade lite, sen gick vi och fikade på p2, myyyys :) när vi kom hem så bakade vi chokladmuffins, de blev jättegoda :D sen på kvällen gick vi på gratisbio! Pirates of the Caribbean 3, ja vi har sett den men vadå det var gratis och det är mys att gå på bio, så vi köpte godis och gick dit ;D sen hem o hade ruligt, lyssnade på gamla skivor haha och ööh inte lyssnade vi på smurfarna :O .. 8-) HEHEHE. Så spelade vi spel, Rebboo har hittat en ny favorit, och jag gjorde bort mig några gånger, men vadå, efter klockan tolv har min hjärna en IQ-befriad tid (a) typ.
fredag: vi gick upp och gjorde oss iordning, tog bussen in till stan och GICK ända upp för Kafé Kuriosa ligger där xD så köpte vi 6st bullar, två av varje sort, sen moffade vi i oss dem på bussen till Sthlm sen ^^ asgott! haha o på bussen var det två småpojkar som hade jättekul o skickade massa bilder via bluetooth HAHA och Rebboo skickade en med porrmormor på ... 8-) HAHAHAHHAA det var såååå kul! Aoo o så kom vi fram, Rebbo lämnade mig till de andra tjejorna som var på centralen, hejdå med henne, du är bäst :* tack för dem dagarna!!
Jag, Idaa, Natalia, Lisa, Kiim, Jessica och Naty hängde på centralen ett tag haha tills jag, Lisa och Idaa åkte till Frihamnen och kollade på IDOL-repet :D haha jag har ju aldrig varit där så det var ju kul. Jag hade velat gått på kvällen men det blev inte så.. sen iaf så åkte vi till Uppsala, jag hade varit så sjukt kissnödig hela dagen :O men när vi kom på tåget så ah .. hahaha fanns det en toa :p Väl framme så träffade vi Knasbollarna och några till, satt på donken ett bra tag, gick hem till Idaa, hahaha o liksom KUNDVAGNEN! xD HOST, Lisa hade tunga väskor -.- o min femma är borta :O miss you <3 hahahahaha xD Sen köpte vi godis o åt det sen ööh ah så gick vi ut för att det började snöa!!! :D:D:D:D:D:D typ klockan ett på natten xD så tog vi massa roliga kort och rulla runt i snön .. 8) vadå man ska ha barnasinnet kvar!
lördag: En riktig slappardag! :O o jag vaknade flera gånger haha, första gången typ tio i åtta sen gick vi upp typ tolv, det är jobbigt att vara morgonpigg ibland -.- på kvällen kollade jag och Idaa på en jättekonstigt film xD hahaha men vi hade godis och chips iaf :* yeah sen på kvällen/natten tror jag att jag blev lite flum och till sist frågade jag om Grynet var Dannys mamma xD hehe no comments, men jag är närsynt bara så ni vet!
söndag: vaknade faktiskt inte förns elva idag! haha vi skulle se reprisen på IDOL, åt frukost, tänkte baka men orkade inte, gick ner till ICA, köpte lussekatter! :D haha whihihi, sen äta det och dricka varm choklad, det var mysigt ;D sen skulle jag åka hem :O men liksom, tack Idaa-a-a-A-A-a-A! haha det var jättekul att få hälsa på dig :) du ä braaaa <3

jamenja alltså bilder kanske kommer sen oxå, några stycken, men nu måste jag faktiskt sussa snart! :O
PUSS&HEJ!




o liksom, Björn Gustavsson e SÅÅÅ TOP NOTCH! xD HAHAHAHAHAHA! Alltså han kommer ju knappt ut från Whiteroom :O
så bra ;)

RSS 2.0