mobilräkning

jag har gjort en hemsk upptäckt :| jag låter som en anka när jag garvar!!! Jag vet inte om jag ska våga lägga ut nånting här för er som inte har hört men det är ingen vacker stämma ni får höra xD men jag älskar att garva så liksom vänj er även om jag hör mig själv ibland och det låter jättekonstigt (a)

sen kollade jag min mobilräkning, den har förbättras med massa!! hihi fast okej när den låg på 7-800 så ehm var det faktiskt för att jag var i Sälen den månaden och missbrukade internet 8) men nuså börjar det arta sig riktigt rejält :D faktiskt har jag varit duktig i flera månader nu och jag behöver ju inte internet där liksom x) är nere på 300 typ, sen skickar jag förmkt sms tror jag och jag får ju inte alltid svar -.- så ehm dra ner på smsandet Christine ^^

åh jag har en grej till xD som förövrigt var ganska så coolt enligt mig ^^ på rundvandringen imorse dårå så hade han den roliga killen försökt att hitta på smeknamn till alla som var med i hans "går runt o visa - grupp" xD aah o så ba till Anna "det är ju så svårt o komma på nåt till Anna men du fick heta Annie the gangsta girl!" haha o så Orre till Oscar 8-) HAHAHA o till mig ba "Chrissy, det är lite coolt sådär ;D" :D :D det tyckte jag va roligt, jag ba "fniss fniss ^^"

Kommentarer
Postat av: Sara

haha, de sista va lite roligt :) oh, jag skickar oxå mkt sms :o jag är liksom, världens största sms-nörd nästan. o ja, det är jobbit när dom inte svarar för då känns det som man sms:ar sig själv ^^ haha, men det är ju jobbigt o inte ha pengar för då kan man ju inte smsa liksom :) haha. ganska logiskt, tycker du inte? xD

2007-08-22 @ 21:03:59
URL: http://Sariiiis.blogg.se
Postat av: Sara

JAAAAAAA VEEEEEET!! men jag är asrädd för att flyga :O :O :O -.- kan vi inte åka båt eller nått iställe, jag kmr dö.. om vi inte ses igen ska du veta.. nerrå (a) men seriöst min lärare när hon åker iväg så liksom packar hon ner som om hon aldrig kmr tillbaka ^^ men hon lever idag, så jag borde väl klara mig :) men om du smsar mig nån dag när jag är borta så svarar jag inte eftersom den är hemma, men skriv du så har jag nått att läsa när jag kmr hem :D haha. men jaa, liksom.. du har abonemang *stavning*? :s aja, ja tacktacktack. ha så kul du me, kommer sakna dig :D (L)(L)(L) PUSSSSSS !!!

2007-08-22 @ 21:12:32
URL: http://Sariiiis.blogg.se
Postat av: Anonym

haha ^^

2007-08-22 @ 22:46:38
URL: http://maddelue.blogg.se
Postat av: idaa

hahahohohhii, danny kallar göken för orre ibland xD MJAO

2007-08-22 @ 23:44:23
URL: http://Idaao.blogg.se
Postat av: idaa

hah, nää asså vi slutar halv 4 två dagar xD alltså vi slutar aldrig seeenare än halv 4 ^^ hoho (L)

2007-08-23 @ 16:00:54
URL: http://Idaao.blogg.se
Postat av: idaa

haha :O! nää jag går sam ekonomi nånting.. xD haha

2007-08-23 @ 16:27:18
URL: http://Idaao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0