Bästa Olaveckan!

Åh den här veckan har varit bäst! Iiih Örebro var såhäär grymt, lever på det än :) yeah sen igår så mötte jag Vibbe och Tintin i Norrköping, skulle fixa pass o grejs innan men jag hade ju redan ett xD haha men vi gjorde leg ist ;p mm o så vandrade vi uppför drottninggatan och jag skulle käka, blev tacos.. aah juste innan det så köpte vi en ny tröja för de hade glömt den andra i väskan som mamma tog med sig hem, haha till Ola alltså :p ah det fick bli en ljusgrön, rea på cubus, we like xD sen skrev vi lite på den, först skulle vi skriva "We feel like you feel Ola" ah men de va inge roligt så då skrev vi "We feel LIKE...." sen satt vi och tänkte jättelänge.. haha xD o eftersom feel låter som fil i låten så sa jag "A-fil" men de va inge roligt heller typ, sen ba så tänkte jag O-fil!! :D haha värsta bra, xD slutresultatet blev "We feel LIKE O-fil.. en bättre start på dagen" (a) han blev jätteglad :D o så våra namn på baksidan, mitt fick silverkanter, värsta snyggt :O yeah sen en annan grej som jag inte hann klart med men den får han nästa gång ;p wiie o så innan spelningen då så läste vi att det var för fotbollscupen och så satte dem pinnar och skyltar att "endast cup" vi ba ":| :| ohnoo" haha men så vi satte oss på en parkbänk lite längre bort och innan det sprang vi in i ett såndär stort träd när det regnade, asmysigt :D yeah så satt vi o tänkte på bänken där och så tyckte jag att vi skulle köpa en A-fil haha och göra om A:et till ett O så då sprang jag bort till ICA och köpte en A-fil haha (ekologisk) fanns bara det xD damn men ah hoppas han inte tog illa vid (a) tror jag inte ;D ååh nu orkar jag inte mer men ah det var jättekul iaf haha, och vi kom typ längst fram sen iaf när Knasbollarna kom så gick vi alla fram.. allt var så bra liksom.. iihh :D :D och han var så söööt (a) o jag Vibbe o Tintin hade roligast på bussen hem och när vi skulle gå från Bergska hem till mig, haha alltså HAHAHHAA jag dör så kul xD haha ajja snart får vi besök av farbror och kusinerna, fint besök från Västergötland xD haha så ska vi väl kolla in det där som ska va ikväll nere på centrum, skojsigt :D
Tack alla för igår fresten :D dökul och Örebro, alltså ååh vill tillbaka :O men ah PUSS <3

Kommentarer
Postat av: Moa

tack själv för igår :D:D

2007-07-28 @ 17:50:34
URL: http://mooosis.blogg.se
Postat av: Madeleine

Varför skulle han ta illa vid sig av ekologisk fil?

2007-07-28 @ 20:40:03
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Madeleine

Men alltså.. ekologisk mjölk har ju typ med hur korna som gör mjölken har det.. Förvisso har den mer omega -3syror, men det har ju inget med fetthalten i mjölken att göra..

2007-07-28 @ 22:50:11
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: Madeleine

Haha så duktigt

2007-07-28 @ 23:58:01
URL: http://laiho.blogg.se/sthlm
Postat av: vibbe

åååååååwh, TACK SJÄLV ÄLSKLING!!! det kunde inte blivit bättre! :) (L)(L)(L) *vill tillbaka* (L)

2007-07-29 @ 15:39:54
URL: http://vibbe.blogg.se
Postat av: Anonym

förstår att du vill tillbaka!

2007-07-29 @ 17:33:03
URL: http://maddelue.blogg.se
Postat av: Anonym

söt blogg.

2007-07-29 @ 19:29:06
URL: http://paulinalevo.blogg.se
Postat av: Lisa

haha, jaaa, men vadåå, var ju tvungen o testa!! hhahaha xD haha, värsta kul att ni hade kul! :D haha men jag ångrar faktiskt inte det minsta att jag itne kom, för åland kändes minst lika bra liksom o jag pallar inte med den hära olagrejen längre typ!! :O så jag vet typ itne ifall jag kmr till norrköoping.. jagh har typ itne råd o grejer :/ men jag ska kolla, för det kostar ju värsta lite o åka buss ju !! :D:D men då får du lova o komma o hämta mig (a) nanana, haha, men aaa, pusshjärtat!!

2007-07-30 @ 00:34:38
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: Rebboo

va bara tvungen å skriva.. PUSS

2007-07-31 @ 15:17:36
Postat av: Sassa

rix var grymt! :D hoppas vi träffas nån mer gång :)

2007-08-02 @ 00:17:28
URL: http://sassans.blogg.se
Postat av: Sara

Nej det gjorde jag verkligen inte, alla va snälla o så men det saknades nått o på nått sätt kände jag att det inte gick för mig att jag inte passa in, alltså det är as werid o förklara!! :O men klart jag inte är arg på dig, halllå :O tro inte det!

2007-08-03 @ 18:56:00
URL: http://sariiiis.blogg.se
Postat av: Jessica

Yeees I do :D :D :D Å jag tycker du ska skriva nytt inlägg om hur kul det kommer bli onsdag ^^ hahaha , eller vad som helst xD Bara ett exempel ^^ HAHHAHA *tråkig*

2007-08-04 @ 23:09:45
URL: http://mickstativ.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0